Vårgårda Snusfabrik lanserar Vårgårda Gryning – En nyhet i snusvärlden

Vårgårda gryning snus

Vårgårda Snusfabrik presenterar nu en ny produkt i deras uppskattade serie – Vårgårda Gryning. Detta nya snus har en distinkt smakprofil med element av frysta vilda plommon och syrliga röda vinbär, vilket bidrar till seriens redan rika utbud av nordiska smaker.

Unik blandning av smaker för en exklusiv snusupplevelse

Vårgårda Gryning sticker ut med sin blandning av ljus tobak kompletterad av vilda plommon, rosenkvitten, röda vinbär och kungsmynta, med en subtil touch av fänkål. Detta snus, som har en styrka på två av fyra, erbjuder en rik och balanserad snusupplevelse som är både uppfriskande och aromatisk.

Vårgårda Snusfabrik lanserar Vårgårda Gryning – En nyhet i snusvärlden

“Målet med Vårgårda Gryning var att skapa en produkt som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också ger en fullständig sinnesupplevelse,” säger Mariia Taranenko, Brand Manager för Vårgårda. “Detaljerna i smakkompositionen och förpackningens design är tänkta att väcka nyfikenhet och uppskattning hos konsumenterna.”

Tillgänglighet och köpinfo

Vårgårda Gryning är nu tillgänglig för konsumenter genom välrenommerade återförsäljare både online och i fysiska butiker.

Bakgrund till Vårgårda-serien

Lanserad under 2023, firar Vårgårda-serien de svenska smakerna och landskapen i Västra Götaland och andra delar av landet. Serien är en hyllning till den svenska naturen och gastronomin, där varje produkt framhäver en unik del av svensk kultur.

Om Vårgårda fabrik

Belägen i en historisk kvarn från 1400-talet, fortsätter Vårgårda fabrik att vara en viktig del av den lokala industrin. Som en av de första utmanarna till det svenska snusmonopolet har fabriken moderniserats för att möta dagens höga krav på kvalitet och innovation i snustillverkningen.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas samarbetar med Yohji Yamamoto med skon Y-3 Gendo
Adidas går samman med Yohji Yamamoto ännu en gång och visar upp...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *