UFO Gaming – Blockchain-spel med oöverträffad teknik och funktioner

Blockchain spel 2022

Blockchain-spel sprider sig som en löpeld och världen har redan sett beviset med Axie Infinity. Som pionjärer i branschen var de en av de första att sikta högt och lyckas, men pionjärer är sällan ensamma. I takt med att UFO Gaming får mer fart manifesterar sig uppenbarligen jämförelserna med Axie Infinity.

Axie Infinity var först med att rubba gamify-sektorn, och UFO Gaming siktar på att göra detsamma. UFO Gaming skapade rubriker just av den här anledningen: det introducerade inte bara oöverträffad teknik och funktioner, utan gick också tillsammans med Axie Infinity i spetsen för blockchain-spel strax efter lanseringen.

UFO Gaming tar kryptovärlden med storm och kombinerar banbrytande innovation med livligt populära spel och ständig utveckling. Eftersom UFO Gaming lanserades redan i Q3 2021 måste det naturligtvis spela ikapp när det gäller marknadsnärvaro på grund av sitt sena inträde i segmentet, men det betyder inte att det finns någon indikation på att det kommer att förbli så.

UFO:s exponentiella tillväxt under de senaste sex månaderna har gett experterna alla indikationer på att det kommer att börja konkurrera med Axie både när det gäller segmentets popularitet och marknadskapital, det senare innebär en tillväxt på 1 300 % från och med januari 2022.

En snabbt växande bransch

Det behöver inte sägas att spel är ett av de mest betydelsefulla och snabbväxande segmenten inom den globala tekniksektorn och det har skapat den perfekta miljön för tidig adaption och blitzskalering av revolutionära koncept.

Integrering av spel på blockkedjan är ett sådant koncept, och decentraliserade blockkedjespel blir nu en bevisad ledare när det gäller tillväxttempo och framtida potential, som båda främst drivs av ett par toppaktörer i branschen.

Industriledare manifesterar vanligtvis sin dominans över traditionella spel med tre enastående varumärken: ett kundorienterat tillvägagångssätt, exponentiell expansion och suveräna funktioner.

Med detta i åtanke börjar likheterna visa sig mellan Axie Inifinity och UFO Gaming, och det senare verkar vara nästa potentiella hit i kryptovärlden.

Avslutande tankar

Både Axie Infinity och UFO Gaming har visat sin förmåga till koncentrerad skalning och blivit ledare för decentraliserade Play-to-Earn-plattformar (P2E). Även om båda förtjänar en stor eloge kommer en av dem onekligen på första plats – UFO Gaming lyckades inte bara nästan omedelbart ta steget upp till ledarplatsen i sin bransch utan lyckades också vinna förtroendet och lojaliteten från flera hundratusentals spelare under tiden.

En solid bas i kombination med en progressiv ambition att ta blockkedjeapplikationer till mainstream gör utan tvekan UFO Gaming till en självklar konkurrent till Axie Infinity.

Tags from the story
,
Written By
More from Redaktionen
Adidas lanserar olagligt snabb löparsko: ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
Adidas lanserar snart ADIZERO PRIME X 2 STRUNG, den senaste flaggskeppsskon i...
Read More