Electrolux vann 11 utmärkelser iF Design Awards 2024 för sina innovativa vitvaror

Electrolux Group nådde anmärkningsvärda framgångar vid årets iF Design Awards, och fick totalt 11 utmärkelser för sina innovativa hushållsapparater. Produkterna, som uppmärksammats för att förbättra användarupplevelsen och integrera den senaste tekniken, visar Electrolux engagemang för att förbättra det dagliga livet i hemmet.

iF Design Awards, som är känt för sin prestigefyllda ställning inom designvärlden, lockade cirka 11 000 bidrag från 100 länder, där varje bidrag utvärderades utifrån kreativitet, funktionalitet och genomslagskraft.

Prisbelönta innovationer från Electrolux

Electrolux AB är en svensk tillverkare av hushållsapparater med huvudkontor i Stockholm som det finns all orsak att känna stolthet över som svensk. Företaget rankas ständigt som världens näst största vitvarutillverkare räknat i sålda enheter efter Whirlpool. Electrolux är även känt för sitt miljöengagemang och rankas ständigt som ett av de mest hållbara företagen i branschen.

Men Electrolux har även uppmärksammats för sin design och har onekligen snygga produkter i sitt utbud. Här är de produkter från Electrolux som prisbelönades på iF Design Awards 2024:

Läs också: Moraknivs Ash Wood Outdoor Collection hyllades med iF Design Award 2024

AEG XTM Combo Saphir Matt

AEG XTM Combo Saphir Matt, en toppmodern induktionshäll med integrerad fläkt, har världens första taktila pappersliknande texturerade glas. Denna innovativa design erbjuder ett modulärt utsugssystem som ger en luktfri och elegant matlagningsupplevelse.

AEG 7000-serien av gashällar

electrolux gashällar

De inbyggda gashällarna i AEG 7000-serien är skräddarsydda för att uppfylla de höga kraven på modern asiatisk matlagning och erbjuder kraft, effektivitet och precision, tack vare ett betydande samarbete mellan design- och forsknings- och utvecklingsteamen.

Electrolux Experience Bottom Freezer-kylskåp

electrolux kylskåp

Electrolux Experience Bottom Freezer-kylskåp tillgodoser de latinamerikanska hushållens skiftande behov med sin symmetriska design. De stödjer en hälsosammare och hållbar livsstil med funktioner som AutoSense och HortiNatura, vilket förbättrar matkonserveringen.

Electrolux Fabric Care Range

Den nya Electrolux Fabric Care Range introducerar innovationer som Smart Select-funktionen och Care Drum, som betonar hållbarhet med återvunna material och minskar miljöpåverkan.

AEG/Electrolux ComfortLift

AEG/Electrolux ComfortLift fristående diskmaskin revolutionerar lastning och lossning genom att lyfta det nedre stället till en bekväm höjd, med unika SoftGrips och SoftSpikes som skyddar ömtåliga föremål.

Electrolux luftrenare i 500-serie

electrolux luftrenare

Electrolux luftrenare i 500-serien levererar tillgänglig luftrening med en kompakt, tyst design, använder ett fyrstegsfiltersystem och fjärrstyrs via en app.

Electrolux/AEG Air Fryer Range

electrolux prisbelönade air fryers

Electrolux/AEG Air Fryer Range, som vann priser för både produktdesign och användargränssnitt, förenklar matlagningen med ett multikulturellt perspektiv och ett intuitivt användargränssnitt som är lätt att följa.

Electrolux/AEG:s ångstrykjärn

Electrolux/AEG:s ångstrykjärn och ångstationer kombinerar prestanda med skandinavisk design och fokuserar på hållbarhet med återvunnen plast och plastfria förpackningar.

Electrolux/AEG:s hand- och stavmixer

Electrolux/AEG:s hand- och stavmixer

Electrolux/AEG:s hand- och stavmixer kombinerar skandinavisk estetik med funktionalitet och passar sömlöst in i olika köksinredningar.

Electrolux/AEG:s espressomaskin

Electrolux/AEG:s espressomaskin

Electrolux/AEG:s espressomaskin, designad enligt skandinaviska principer, förbättrar användarupplevelsen med integrerade kvarnar och genomtänkta digitala gränssnitt.

Electrolux fortsätter alltså att sätta ribban högt när det gäller design av hushållsapparater, och dessa utmärkelser vittnar om deras ledarskap när det gäller att skapa produkter som är både estetiskt tilltalande och funktionellt högklassiga.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Steamery firar 10 år med en bok om klädvård – “The Art of Clothing Care”
Det skandinaviska klädvårdsmärket Steamery firar sitt 10-årsjubileum genom att lansera en ny...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *