MIGO Robotics lanserar Ascender: En unik trappklättrande robotdammsugare

trappklättrande robotdammsugare

MIGO Robotics, känt för sina innovativa robotrengöringstekniker, har presenterat sin senaste skapelse: MIGO Ascender. Denna banbrytande robotdammsugare är den första i sitt slag med trappklättringsfunktion, utformad för att förbättra och förenkla städprocessen i hemmet. Ascender har nu lanserats exklusivt på Kickstarter och kan revolutionera hur vi städar våra hem med sina avancerade funktioner och sin toppmoderna design.

Produkter för smarta hem är heta just nu, där bland annat Samsung nyligen lanserade en mängd AI-hushållsprodukter nyligen. Hit hörde tvättmaskiner och kylskåp med smarta AI-funktioner – bara för att nämna några produkter. I framtiden kommer vi sannolikt att ha samtliga av våra produkter allt mer sammankopplade för att kunna styra hushållssysslor automatiskt.

Men även bland enskilda produkter syns framsteg där de problem som finns hos vissa av våra smarta produkter stegvis undanröjs. Hit hör bland annat problemen med robotdammsugare och trappor som den nya produkter Ascender nu tar sig an.

Ascenders robotdammsugare tar sig an flervåningshus med lätthet

robotdammsugare som kan dammsuga trappor

Ascender har konstruerats för att enkelt ta sig fram i trappor som är upp till 8,7 tum höga, vilket gör att den kan städa flervåningshus utan mänsklig inblandning. Dess anpassningsförmåga till olika trapptyper och hinder säkerställer en grundlig rengöring över olika ytor och förhållanden, vilket omdefinierar begreppet bekvämlighet i hemunderhåll.

Ascender är utrustad med en kraftfull sugförmåga på 9700 Pa och är utmärkt för att avlägsna smuts, skräp och djurhår från både mattor och hårda golv. Dess sofistikerade filtreringssystem och robusta borstar ger en djuprengöring som lämnar golven fläckfria och allergenfria.

Dessutom integreras robotdammsugaren sömlöst med större smarta hemsystem som Amazon Alexa, Google Assistant och Homekit via Matter 1.2, vilket möjliggör röstaktiverad styrning och schemaläggning.

Precisionsrengöring med intelligent navigering

trappklättrande robotdammsugare

Kärnan i Ascender är dess exceptionella navigeringsteknik, med en HD-kamera, LiDAR med hög precision och sex ToF-sensorer, som alla drivs av avancerade AI-algoritmer. Dessa komponenter arbetar tillsammans med en 5 TFLOPS AI-beräkningsmotor för att leverera exakta och effektiva rengöringsvägar som undviker hinder med anmärkningsvärd noggrannhet.

MIGO Ascender är inte bara kraftfull utan också mycket effektiv och kan städa upp till 5380 kvadratmeter på en enda laddning. Den innehåller funktioner som AI Obstacle Avoidance, Zero Gap Edge Cleaning och ett tyst driftläge som minskar dammtömningsbullret med 10 dB. Roboten har dessutom funktioner för självtömning, påfyllning, tvättning och torkning, vilket ger en verkligt autonom rengöringsupplevelse.

robotdammsugare som kan dammsuga trappor

Om MIGO Robotics

MIGO Robotics grundades 2022 och är en dynamisk startup som utmanar branschjättar med sin passionerade inställning till robotteknik. Med stöd av ledande riskkapitalister och en förstklassig tillverkningspartner siktar MIGO Robotics på att leverera högkvalitativa, innovativa rengöringslösningar som förenklar och förbättrar livet för konsumenter över hela världen.

Läs också: Dysons robotdammsugare och dess smarta funktioner

More from Benny Sjölind
Trendkollen – Asics Gel-Kayano 14 och Asics Gel-1130 har kommit tillbaka på modescenen
De som följer sociala medier har kanske märkt en lite udda trend...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *