VTouch lanserar den revolutionerande WIZPR för förbättrad AI-röstinteraktion

smart AI ring

VTouch Inc lanserar nu WIZPR RING en smart bärbar ring som ger användare möjlighet att viska röstkommandon på ett diskret sätt. Enheten är skicklig på att filtrera bort omgivande brus och reagerar bara på tal på nära håll, vilket innebär ett betydande framsteg i hur vi interagerar med teknik. Denna ring belönades även med CES 2024 Innovation Award tidigare i år.

Smart ringar är på snabb frammarsch just nu. Snart kommer Samsung att lansera sin Galaxy Smart Ring och tidigare har vi skrivit om Tapsters betalring som funnits på marknaden redan i ett antal år. Det är ingen tvekan om att detta är en het trend som kommer att bli större under de närmaste åren.

Smart AI ring för sömlösa röstkonversationer och omedelbar aktivering

WIZPR RING är konstruerad för sömlösa röstinteraktioner direkt via ringen och anslutna hörlurar, vilket underlättas av en integrerad närhetssensor och mikrofon. Denna design eliminerar behovet av manuell aktivering via knappar.

Smart AI ring för sömlösa röstkonversationer och omedelbar aktivering

Ringen aktiveras helt enkelt genom att föra den nära munnen, vilket möjliggör omedelbar inmatning av röstkommandon utan behov av vakna ord, och upphör att känna igen när den flyttas bort, vilket garanterar användarens integritet och bekvämlighet.

Flerspråkigt stöd och AI-integrering

Smart AI ring för sömlösa röstkonversationer och omedelbar aktivering

WIZPR RING har stöd för sex språk, inklusive engelska, franska, tyska, spanska, koreanska och japanska, och vänder sig därmed till en global publik. Den integreras sömlöst med olika AI-verktyg och virtuella assistenter som ChatGPT och Gemini, så att användarna kan hantera smarta hemenheter, lyssna på textmeddelanden och få tillgång till en mängd tjänster direkt från sin ring.

Integritet är av största vikt med WIZPR RING. Den sofistikerade brusresistenta tekniken för närhetsigenkänning säkerställer att samtalen isoleras från omgivande ljud och fångar upp även de svagaste viskningarna.

Smart AI ring för röstkonversationer

Som en mångsidig digital assistent kan ringen också hantera uppgifter, ge påminnelser och förbättra den dagliga effektiviteten genom sina intuitiva interaktionsfunktioner.

Smart ring med unika funktioner för moderna behov

Smart AI ring för röstkonversationer

WIZPR RING har flera unika funktioner för dagens behov. Hit hör bland annat följande:

Kontextuella konversationer med AI

WIZPR RING har “What’s up Chat”, som gör det möjligt för användare att initiera kontextmedvetna interaktioner med AI, få tillgång till personliga data som kalenderhändelser och e-postmeddelanden, vilket effektiviserar användarupplevelsen med intuitiv och effektiv kommunikation.

Kontroll över IoT-enheter

Ringen fungerar som ett centraliserat nav och ger användarna möjlighet att styra IoT-enheter, vilket gör hanteringen av smarta hushållsapparater ännu enklare.

Messenger för röstchatt

Med den här funktionen kan användarna skicka och ta emot meddelanden via röstkommandon, med stöd av tal-till-text-transkription för enkel granskning, vilket ökar kommunikationsfriheten och integriteten.

SOS-system för nödsituationer

I akuta situationer kan WIZPR RING skicka en SOS-signal, som överför omgivande ljud och användarens position till förinställda nödkontakter, vilket kan vara livräddande i nödsituationer.

Smart AI ring för röstkonversationer

WIZPR RING representerar inte bara ett steg utan ett språng framåt inom personlig teknik. Med sin omedelbara aktivering, anpassningsbara passform och möjlighet att växla mellan AI-verktyg utan ansträngning sätter VTouch en ny standard för vad smarta wearables kan göra.

Denna enhet uppfyller inte bara de tekniska behoven hos moderna användare utan förbättrar också deras dagliga liv genom förbättrad komfort, integritet och funktionalitet.

More from Benny Sjölind
Bitpanda lanserar Meme Coin Leaders Index – Ett enkelt sätt att investera i kryptovalutor
Letar du efter ett enkelt sätt att investera i Meme mynt och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *