Nu kommer följande designsamarbete mellan Samsung och Marimekko

Samsung Marimekko kollektion 2024

I januari avslöjades ett unikt samarbete mellan teknikjätten Samsung och det finska designhuset Marimekko, som kombinerade det bästa av två världar: Marimekkos energiska design och Samsungs banbrytande innovationer. Detta samarbete, som inledningsvis firade det legendariska Unikko-blommönstrets 60-årsdag, utvidgas nu med en exklusiv kollektion av livsstilstillbehör för Samsung Galaxy-produkter. Nu kommer ytterligare en ny serie i samarbetet som lanseras i april

Denna nya serie limited edition-tillbehör tar inspiration från Marimekkos ikoniska mönster och införlivar det i Samsungs sortiment av Galaxy-tillbehör, vilket speglar en fusion av lekfullhet, färg och innovation.

samsung marimekko kollektion 2024

Från mobilfodral till fodral för Galaxy Buds och klockarmband – varje produkt i kollektionen bär det distinkta Unikko-mönstret, som inte bara är en designikon utan också ett uttryck för personlig stil och kreativitet.

En framtid full av färg och design

samsung marimekko kollektion 2024

Vi är väldigt glada över nästa steg i samarbetet tillsammans med Marimekko. Att kunna erbjuda våra användare dessa unika och stilfulla tillbehör, med Marimekkos ikoniska mönster, är ett sätt för oss att ge våra användare möjligheten att uttrycka sin personlighet och stil på ett unikt sätt“, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation, Mobile, Samsung Electronics Nordic AB.

Den exklusiva kollektionen kommer att vara tillgänglig från april 2024, med försäljning både i Samsungs webbutik och hos utvalda återförsäljare, initialt riktad mot de nordiska marknaderna.

samsung marimekko kollektion 2024

Med denna kollektion fortsätter Samsung och Marimekko att bygga broar mellan tradition och innovation, teknik och design, vilket ger konsumenterna möjlighet att uttrycka sin unika stil genom sina tekniska tillbehör.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Reddit börsnoteras – Allt du behöver veta om aktien
Reddit, känt för sin plattform och sina diskussionsforum, har nu börsnoterats på...
Read More
0 replies on “Nu kommer följande designsamarbete mellan Samsung och Marimekko”