Louis Vuittons lanserar högtalare: Där mode möter högupplöst ljud

Louis Vuitton högtalare

Det lyxiga modehuset Louis Vuitton har presenterat ett nytt tillskott till sin repertoar som går bortom kläder och handväskor: LV Nanogram Speaker. Louis Vuitton LV Nanogram högtalare är inte bara ett modeuttryck, den har också ett högupplöst ljud och innovativa funktioner som gör den till ett attraktivt alternativ för både design- och ljudentusiaster.

En fusion av elegans och kulturarv

Louis Vuitton högtalare

Nanogram Speaker har inspirerats av Louis Vuittons rika historia av kofferttillverkning och har en elegant, lätt aluminiumkropp som pryds av varumärkets ikoniska Monogram Flowers och LV-logotypen.

Högtalaren finns i tre färgvarianter – tidlöst silver och koppar samt en Camouflage i begränsad upplaga designad av Pharrell Williams – och förenar på ett sömlöst sätt modern estetik med Louis Vuittons arv.

Läs mer: Alla senaste modelanseringar

Louis Vuitton högtalare

Designdetaljerna är omsorgsfullt utformade, inklusive en ögla i naturligt koskinnsläder, polerade stålnitar och en unik mittring i gummi med upplysta LED-lampor.

Bortom estetik: Omvälvande ljud och teknisk skicklighet

Louis Vuitton högtalare

Nanogram-högtalaren nöjer sig inte med att se bra ut. Den har en 2,3-tums högtalare som kan leverera ett frekvensområde på 170 Hz till 20 kHz med en maximal ljudstyrka på 84 dB SPL. Detta innebär ett kraftfullt, klart ljud som kan fylla vilket rum eller vilken utomhusplats som helst.

Bluetooth 5.2-anslutning säkerställer sömlös parkoppling med dina enheter, medan USB-C plug and play-funktionalitet erbjuder ett alternativt anslutningsalternativ.

Oavbruten njutning och smarta funktioner

Louis Vuitton högtalare funktioner

Med en batteritid på upp till 17 timmar är Nanogram-högtalaren byggd för långa lyssningssessioner. Laddningen går snabbt, det tar bara 1 timme och 50 minuter att nå full kapacitet. Högtalaren är vatten- och dammtålig enligt IP67, vilket gör att den utan problem kan användas i olika miljöer.

Nanogram-högtalaren har dessutom stereoläge när den kopplas ihop med en annan enhet, vilket skapar en omslutande ljudbild. Med flerpunktsanslutning kan du ansluta två ljudkällor samtidigt, medan funktioner som Apple Find My™ och kompatibilitet med röstassistent ger extra bekvämlighet.

En uppkopplad upplevelse

Louis Vuitton högtalare funktioner och pris

Companion-appen Louis Vuitton Connect låser upp ännu fler funktioner. Via appen kan användaren se batterinivåindikatorer, anpassa ljudinställningar och ta emot firmware-uppdateringar.

Mer än bara en högtalare

Louis Vuitton högtalare speaker

LV Nanogram Speaker är mer än bara en vanlig ljudenhet. Den är ett modeuttryck, ett samtalsämne och ett bevis på Louis Vuittons engagemang för innovation och hantverk.

För dem som söker en unik blandning av avancerad design, exceptionell ljudkvalitet och banbrytande teknik erbjuder Nanogram-högtalaren en verkligt lyxig ljudupplevelse.

Louis Vuitton LV Nanogram högtalare pris

Priset på Louis Vuitton LV Nanogram högtalare ligger på £1,840.00, vilket är drygt 24.000 kronor i dagens kurs.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Europeiska centralbanken går vidare med projektet för digital euro
Enligt PANews har Piero Cipollone, ledamot i Europeiska centralbankens (ECB) direktion, uppgett...
Read More
0 replies on “Louis Vuittons lanserar högtalare: Där mode möter högupplöst ljud”