Harman Kardon presenterar nya bluetooth-högtalaren Go + Play 3 med enastående ljud med en raffinerad estetik

Harman Kardon Harman Kardon Go + Play 3 högtalare

Utöver populära Aura Studio 4 har Harman Kardon nu presenterat sin förnyade Go + Play 3 Bluetooth-högtalare, som tar bärbart ljud till nya nivåer samtidigt som den är trogen sin hyllade tradition. Denna blandning av förstklassigt hantverk och överlägsen ljudteknik förväntas omdefiniera ljudupplevelser i hemmet.

Go + Play 3 är inte en vanlig bärbar högtalare, utan har högpresterande 3-vägs stereohögtalare som levererar ett kraftfullt, klart och dynamiskt ljud som fyller vilket rum som helst.

Den nya nedåtriktade subwoofern förändrar spelreglerna och ger en ny dimension till lyssningsupplevelsen. Högtalarens Bluetooth-anslutning möjliggör sömlös streaming av musik, podcasts och konferenssamtal från kompatibla enheter.

Harman Kardon Harman Kardon Go + Play 3 högtalare

Med en batteritid på 8 timmar är den dessutom mångsidig i alla hemmiljöer – från vardagsrummet och hemmakontoret till uteplatsen – samtidigt som den anpassar sig till omgivningen för optimal ljudkvalitet.

Den uppdaterade Go + Play 3 är fortfarande trogen varumärkets karakteristiska halvcirkelformade design, men med en upphöjd, lyxig twist. Högtalaren har högkvalitativa material och textilier och har nu en elegant topp i härdat glas med touchkontroller och ett handtag i återvunnen aluminium.

Produkten är dessutom miljömedveten: yttertyget består av 100% återvunnet polyestergarn, handtaget är tillverkat av 90% återvunnet aluminium och den inre ramen innehåller 85% återvunnen plast efter konsumtion.

Harman Kardon Harman Kardon Go + Play 3 högtalare

Go + Play 3 går längre än att bara leverera ljud; den har även en USB-laddningsport och dubbla fjärrfältsmikrofoner för att underlätta konferenssamtal även när man befinner sig på avstånd från högtalaren. Dessutom kan man trådlöst koppla ihop två högtalare för att förstärka ljudupplevelsen i större utrymmen.

Go + Play 3 återspeglar moderna användarbehov och är utformad för att enkelt kunna integreras i alla moderna interiörer. Produkten kommer att göra sin debut som en del av Harman Kardons 70-årsjubileum på Montreux Jazz Festival.

Från och med den 15 september 2023 kan europeiska kunder köpa högtalaren på harmankardon.com för 349,99 euro. För att understryka företagets miljöengagemang är produktens förpackning tillverkad av FSC-certifierat papper och tryckt med sojabaserat bläck.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
De bästa resväskorna 2024 – Vi har listat alla de bästa på marknaden just nu!
Att resa kan vara en stressig upplevelse, och ofta är det lätt...
Read More
0 replies on “Harman Kardon presenterar nya bluetooth-högtalaren Go + Play 3 med enastående ljud med en raffinerad estetik”