Harman Kardon presenterar nya Aura Studio 4: Där banbrytande design förenas med utsökt ljudkvalitet

harman kardon nya aura studio 4 högtalare 2023

Harman Kardon Aura Studio 4, det senaste tillskottet i den hyllade Aura Studio-serien av premium Bluetooth-högtalare, kombinerar exceptionell ljudkvalitet med en banbrytande design. Som branschledare fortsätter Harman Kardon att utmana gränserna för ljudinnovation och estetik med detta senaste erbjudande, som innehåller en elegant, miljövänlig design.

Den här fantastiska högtalaren kommer att omdefiniera musikupplevelsen för sina användare genom att fördjupa dem i en autentisk ljudbild som återger musik så som den var avsedd att höras. Med en kraftfull 5,2-tums nedåtriktad subwoofer och en uppsättning med sex högtalare kan lyssnarna förvänta sig en prestanda med oöverträffad precision och hisnande klarhet. Sömlös trådlös streaming från två mobila enheter samtidigt ger extra bekvämlighet.

“Aura Studio 4 förkroppsligar vårt pågående engagemang för produktindividualitet och varumärkesfilosofi”, säger Christian Schluender, Senior Vice President of Global Design på Harman Kardon. “Designen, som är inspirerad av naturens skönhet, visar upp vår progressiva teknik i en fascinerande estetik. En konstellation av 324 individuella kristaller i kupolens bas skapar en fängslande ljusshow i takt med det förtrollande Harman Kardon-ljudet.”

Aura Studio 4 handlar inte bara om ljud – den erbjuder en helt uppslukande, multisensorisk upplevelse som förhöjer stämningen i hemmet samtidigt som den kopplar samman användarna med naturen. Ett urval av animerade ljusteman – Polar Light, Universe, Rain Drops, Cloud och Fire – passar perfekt ihop med ljudet för att förvandla och inspirera ditt utrymme.

Förutom sina imponerande funktioner visar Aura Studio 4 också Harman Kardons engagemang för hållbarhet. Högtalargallrets tyg är tillverkat av 100% återvunnet polyestergarn, alla aluminiumkomponenter är 100% återvunna och högtalarhöljet består av 85% återvunnen plast efter konsumtion. Dessutom är förpackningen tillverkad av FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.

Aura Studio 4 kommer att göra sin debut som en del av Harman Kardons 70-årsfirande på Montreux Jazz Festival och kommer att finnas tillgänglig i Europa från den 15 september, till ett pris av 329,99 euro på harmankardon.com.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Taysta söker Sveriges bästa restauranggäst – Drömjobbet för matälskare
Är du en matälskare som drömmer om att få betalt för att...
Read More
0 replies on “Harman Kardon presenterar nya Aura Studio 4: Där banbrytande design förenas med utsökt ljudkvalitet”