Nu finns nya färger på Sennheisers populära trådlösa hörlurar MOMENTUM 4

sennheiser momentum 4 hörlurar

Sennheiser fortsätter att lyfta sin hyllade MOMENTUM 4 Wireless-serie med introduktionen av två moderna färgvarianter, vilket säkerställer att ljudpurister kan njuta av både form och funktion.

Ända sedan Sennheiser hörlurar MOMENTUM 4 släpptes i augusti 2022 har de genomgående fått höga poäng i produkttester. Nu kommer produkten i nya läckra färger.

En bästsäljare som fortsätter att glänsa

sennheiser momentum 4 hörlurar

Christian Ern, Principal Product Manager på Sennheiser, reflekterar stolt över framgången med MOMENTUM 4 Wireless:

“Serien har snabbt blivit en storsäljare och har en exceptionell akustisk kvalitet, oöverträffad batterilivslängd och innovativa ljudfunktioner. Våra nya färgintroduktioner betonar inte bara modern design utan upprätthåller också den utmärkta prestanda och design som har blivit synonymt med detta val av ljudälskare.”

Utökad färgpalett på Sennheiser MOMENTUM 4

sennheiser momentum 4 hörlurar

MOMENTUM 4 Wireless har sedan sin debut sömlöst integrerats i olika miljöer – vare sig det gäller flygresor, livliga kontor, dagliga pendlingar, hem eller i ryggsäcken.

Sennheiser är medveten om det breda tilltalet och breddar nu seriens färgspektrum genom att introducera ytterligare två nyanser till de redan populära ytbehandlingarna mattsvart/kol och vit/sten.

Läs också: Bästa premiummärken för högtalare

Denim: En klassisk återgivning

sennheiser momentum 4 hörlurar

Med inspiration från den ständigt aktuella charmen hos mörkblå jeans kombinerar “Denim”-varianten subtil elegans med en aning avslappnad charm. Den stenfärgade kudden framhäver den välbekanta strukturen på det tygbelagda huvudbandet – ett designdrag som sträcker sig till skyddsfodralen i hela MOMENTUM-sortimentet.

Läs också: Bästa trådlösa högtalare just nu

Svart koppar: En hyllning till kulturarvet

sennheiser momentum 4 hörlurar

Med nyansen “Black Copper” hyllar Sennheiser sina ikoniska audiofila hörlurar HD 660S2, som släpptes tidigare under 2023. Element som “S”-emblemet och ringdetaljerna på öronkåpan framhäver seriens härkomst och förstklassiga hantverk.

I linje med hela MOMENTUM 4 Wireless-serien är båda de nya varianterna utformade för högsta komfort, med mjuk kudde och en anmärkningsvärd batteritid på 60 timmar.

Viktiga funktioner som den toppmoderna Adaptive Noise Cancellation, Bluetooth® 5.2, aptX™ Adaptive support och lyxiga resefodral gör dem ännu mer tilltalande.

Skräddarsydd upplevelse med Smart Control

Alla modeller i MOMENTUM 4 Wireless-serien ger användarna möjlighet att anpassa prestandan via den kostnadsfria Smart Control-appen, som finns tillgänglig på iOS App Store och Google Play. Bland funktionerna finns ett högupplöst ljudläge, personliga ljudinställningar, en 5-bands equalizer och platsspecifika Sound Zones.

Versionen “Black Copper” finns nu tillgänglig på plattformar som sennheiser-hearing.com och amazon.com. “Denim”-nyansen finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare och i Sennheisers webbutik i mitten av oktober.

Läs också: Här är bästa märken för skivspelare

Tags from the story
More from Benny Sjölind
FOREO lanserar UFO™ 3 Collection – En ny era för återfuktning
Ett framsteg inom avancerad teknik för intensiv hudåterfuktning
Read More
0 replies on “Nu finns nya färger på Sennheisers populära trådlösa hörlurar MOMENTUM 4”