SmartaSaker presenterar ny digital presentgenerator som gör det enklare att välja julklappar

Smartasaker lanserar presentgenerator

SmartaSaker har nyligen lanserat sin senaste innovation: en digital presentgenerator. Denna interaktiva och lekfulla guide är designad för att förenkla valet av presenter genom att matcha produkter med mottagarens intressen och personlighet. Med denna lansering tar SmartaSaker ett stort steg mot en mer kundcentrerad shoppingupplevelse.

Personlig touch i gåvoutväljningen

Den nya presentgeneratorn från SmartaSaker.se skiljer sig markant från de traditionella kategoriträd och filtreringssystem som ofta används i e-handel. Enligt Ella Stemme, VD för SmartaSaker, erbjuder denna nya funktion en “personlig upptäcktsresa” anpassad efter mottagarens unika karaktär och intressen.

Målet är att göra det enklare för kunder att navigera bland produkter och fatta välgrundade köpbeslut.

Spelifierad gåvoupplevelse

Smartasaker presentgenerator

Presentgeneratorn är uppbyggd som ett interaktivt frågespel. Användaren guidas genom en serie frågor inom fyra huvudkategorier: hemmanjutaren, äventyraren, sällskapsproffset och hemmafixaren.

Dessa frågor är utformade för att kartlägga mottagarens unika karaktär, vilket leder till 78 möjliga utfall som representerar ett brett spektrum av intressen och personlighetstyper.

Samarbete bakom kulissen

Utvecklingen av denna innovativa presentgenerator har skett i samarbete med varumärkesbyrån Sensibar, medan den tekniska integrationen hanteras av SaaS-plattformen Ebbot. Denna samverkan speglar en fördjupad förståelse för konsumenternas behov och en strävan efter att ständigt förnya den digitala shoppingupplevelsen.

Med denna lansering positionerar SmartaSaker sig i framkanten av digital handel, där personlig anpassning och kundupplevelse står i centrum. Presentgeneratorn är inte bara ett verktyg för att förenkla köpprocessen, utan också ett sätt för företaget att stärka sin relation med konsumenterna genom en mer engagerande och minnesvärd shoppingupplevelse.

More from Benny Sjölind
Antropic lanserar Open AI Cloud 3 modeller
AI-modellerna från Anthropic, som är mer kapabla än sina föregångare och svarar...
Read More
0 replies on “SmartaSaker presenterar ny digital presentgenerator som gör det enklare att välja julklappar”