Allente vill revolutionera Streaming med nya flexibla paket

Allente Sverige utbud

Allente, känt för sitt omfattande utbud av TV-kanaler, streamingtjänster och bredband, har tagit ett stort steg i att förbättra sin streamingtjänst, Allente Stream. Efter en omfattande kundundersökning, utförd av Ipsos, har företaget beslutat att introducera mer flexibla paketlösningar.

Dessa förändringar möjliggör för kunderna att månadsvis anpassa sitt prenumerationsinnehåll. Mahmoud Mustapha, Allentes kommersiella direktör, betonar att de nya paketen är ett direkt svar på kundernas feedback och önskemål.

Flexibilitet och valmöjligheter i fokus

I en värld där konsumenters preferenser ständigt förändras, svarar Allente med att erbjuda ökad anpassningsförmåga i sina streamingpaket. Detta inkluderar möjligheten att ändra prenumerationsinnehåll från månad till månad, med särskilt fokus på sportpaket.

Detta är ett svar på insikter från kundundersökningen, som visade att flexibilitet och valuta för pengarna är avgörande faktorer för konsumenterna.

Allente strävar efter att bli Nordens ledande underhållningsföretag

För att nå sitt mål om att bli det ledande underhållningsföretaget i Norden, inser Allente vikten av att anpassa sig efter de snabbt föränderliga konsumentbeteendena.

Detta inkluderar att ta hänsyn till den ökande digitaliseringen och det växande antalet abonnemang per hushåll.

Allente fortsätter att innovera med produkter som Streaming Hub, en egen Google TV™ streamingdongel, som eliminerar behovet av ytterligare hårdvara i hemmet. Med fokus på att samla all underhållning på ett ställe, strävar Allente efter att göra sina paket ännu mer attraktiva.

Med den nya strategin får kunderna tillgång till sina favoritunderhållningstjänster genom Allente-appen, med större flexibilitet och värde.

Detaljerade paketlösningar och framtidsutsikter

Det nya paketerbjudandet från Allente i Sverige inkluderar tre underhållningspaket och ett sportpaket, med olika valmöjligheter och tillval. Dessa paket är strategiskt utformade för att möta de olika behoven hos konsumenterna.

Från och med december 2023 kommer de nya paketen att erbjudas till nya kunder i Sverige, medan befintliga kunder gradvis kommer att övergå till dessa under 2024.

Med dessa innovativa förändringar positionerar sig Allente som en pionjär inom streamingbranschen, redo att möta framtidens utmaningar och kunders önskemål.

Allentes nya paketerbjudanden i Sverige

Allente Sverige utbud

Allente kommer att erbjuda tre underhållningspaket och ett sportpaket, med ett antal alternativ för tillval:

Allente Stream Basic

  • Svenska tv-kanaler (SVT 1, SVT 2, TV3, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal 9, Kanal 11, SVT24, SVT Kunskapskanalen, SVT Barnkanalen, Axess TV, ATG Live, Godare)
  • Viaplay Film & Serier
  • 249,- per månad

Allente Stream Flex 2

  • Basic-paketet + två extra tillval (streamingtjänster och/eller ett extra paket tv-kanaler). Kunden kan själv välja, månad för månad.
  • 349,- per månad – introduktionserbjudande de första sex månaderna: 249 kr

Allente Stream Flex 4

  • Basic-paketet + fyra extra tillval (streamingtjänster och/eller ett extra paket tv-kanaler). Kunden kan själv välja, månad för månad. 
  • 449,- per månad – introduktionserbjudande de första sex månaderna: 349,-

Sportpaket 

  • Sportkanaler (Eurosport 1, Eurosport 2, V sport extra, V sport 1, V sport vinter, V sport premium, V sport football, V sport motor)
  • Viaplay Total
  • 399,- per månad


Per oktober 2023 är streamingtjänsterna som kan väljas till och bytas ut månad för månad i Flex-paketen: SkyShowtime, HBO Max, discovery+ och ett kanalpaket med kanaler som BBC Nordic och Discovery Channel. Utbudet av innehåll kommer att utökas framöver.

More from Benny Sjölind
Årets bästa leksaker 2023 – här är vinnarna!
Lagom till årets stora gåvosäsong julen har vinnare av årets leksaker utsetts....
Read More
0 replies on “Allente vill revolutionera Streaming med nya flexibla paket”