AOE presenterar sin nya helt elektriska motorcykel

AOE Bike

AOE Mobility AS, ett skandinaviskt teknikföretag, har nu presenterat sin nya AOE Bike på www.aoemobility.com. AOE Bike är en helt elektrisk motorcykel utan förbränningsmotor, vilket gör att föraren kan uppleva ren kraft utan det störande ljudet från en traditionell motorcykel.

Vi är glada över att kunna dra vårt teknikföretag ur stealth-läget och tillkännage avslöjandet av AOE Bike, en helt elektrisk, miljövänlig motorcykel från Skandinavien“, säger Jakob Kirsebom Lanto, VD och medgrundare av AOE Mobility.

AOE Bike har en modern skandinavisk design med en maskulin och minimalistisk estetik. Sidovagnen ger extra förvaring (och el) för längre resor, och den elektriska drivenheten och batteripaketet är både miljövänligt och lätt att ladda.

aoe bike

Den övergripande designen av AOE Bike är ganska futuristisk. Samtidigt som den är så är den ganska miljövänlig genom att den inte har någon förbränningsmotor. Eftersom den är helt elektrisk ger den föraren en spännande åktur, och det på ett tyst sätt.” säger Espen Kvalvik, CTO och medgrundare av AOE Mobility

Även om elektrifieringen av bilen har fått en bra start finns det fortfarande inte många anmärkningsvärda elmotorcyklar”, tillade Adrian Kristofer Locklindh, COO & Co-Founder på AOE Mobility. “Därför har vi valt att ta oss an den här uppgiften genom att skapa en premium-motorcykel, och för att det här fordonet ska komma ut på vägarna snabbare har vi valt produktutvecklingsstrategin att samarbeta med leverantörer som redan har utvecklat komponenter“, tillägger Adrian Kristofer Locklindh, COO & Co-Founder på AOE Mobility

More from Benny Sjölind
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *