Kolla in dessa unika hörlurar tar bort av luftföroreningar i din omgivning

dyson zone hörlurar

Dyson har några av de lyxigaste luftrenarna på marknaden, men ifjol tog man även steget in i ett nytt produktområde när man lanserade egna hörlurar. Detta är vilka hörlurar som helst. Dyson Zone™-hörlurarna erbjuder inte enbart utmärkt ljud, utan de har även luftrenande egenskaper med tillhörande visir.

Dyson Zone™ markerar företagets innovativa satsning på personligt ljud och luftrening. Hörlurarnaerbjuder inte bara en oöverträffad ljudupplevelse utan också en revolutionerande metod för att bekämpa luftföroreningar och buller i stadsmiljöer.

Dyson Zone™ utmärker sig genom att ge användarna möjlighet att njuta av högupplöst ljud eller använda ett avtagbart visir som leder renad luft till bäraren, vilket tillgodoser både hörsel- och andningsbehov i ett snyggt paket.

Enhetens design är resultatet av omfattande forsknings- och utvecklingsinsatser, vilket garanterar minimal ljudförvrängning, banbrytande brusreducering och trogen ljudåtergivning över ett brett spektrum.

Läs också: Nu finns nya Dyson Airstrait i Sverige

En av de främsta egenskaperna hos Dyson Zone™ är dess filtreringssystem med dubbla lager som kan fånga upp 99 % av partiklar så små som 0,1 mikron, inklusive vanliga stadsföroreningar som kvävedioxid (NO2) och svaveldioxid (SO2), tack vare dess elektrostatiska och kaliumberikade kolfilter. Dessutom har hörlurarna en imponerande batteritid på upp till 50 timmar i enbart ljudläge.

Dyson Zone™ kännetecknas av ett vetenskapligt förhållningssätt till ljudkvalitet, vilket ger ett uppslukande ljud och effektiv brusreducering. Det högeffektiva luftfiltreringssystemet är utformat för stadsbor och ger renad luft direkt till användarens andningszon utan kontakt. Den medföljande MyDyson™-appen ger dessutom feedback i realtid och anpassningsbara kontroller för luftflöde, ljudlägen och miljöövervakning.

Hörlurarna har Bluetooth 5.0-anslutning, upp till 38 dB aktiv brusreducering och ett frekvensområde på 6 Hz till 21 kHz, med en anmärkningsvärt låg distorsion. De finns i två eleganta färgställningar och är konstruerade för att ha en filterlivslängd på upp till 12 månader.

Dyson Zone™ finns nu tillgängliga via Dysons svenska hemsida.

Läs också: Kolla in Dysons nya robotdammsugare

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Polestar 4 gör Europeisk debut på eCarExpo i Stockholm
Svenska bilproducenten Polestar förbereder sig för en storstilad premiär på eCarExpo i...
Read More
0 replies on “Kolla in dessa unika hörlurar tar bort av luftföroreningar i din omgivning”