Samsung Electronics lanserar banbrytande Dual UHD-spelskärm: Odyssey Neo G9 57″

Nya Odyssey Neo G9G95NC

Samsung Electronics Co., Ltd. introducerar nästa generations spelmonitorer, med de nyaste medlemmarna i Odyssey-serien: Odyssey Neo G9 57” och Odyssey Ark 55”. Dessa skärmar kommer att visas på Gamescom 2023, den mest framstående spelmässan, som äger rum i Köln, Tyskland. Odyssey Neo G9 57” kan nu förbokas över hela världen.

Svensk lansering och prissättning

I Sverige kan kunder nu förboka Odyssey Neo G9 57’’ för 29 990 SEK. Den uppdaterade Odyssey Ark 55’’ kommer i oktober, prissatt till 31 990 SEK.

Samsungs vision för spelvärlden

Hoon Chung, Vice VD för Visual Display Business på Samsung Electronics, betonar att speltekniken ständigt förändras. Samsung siktar på att sätta standarden inom spelmonitorer, och med de senaste tillskotten till Odyssey-serien, tar de spelupplevelsen till nya höjder.

Odyssey Neo G9 57”: En ny era av spelande

Odyssey Neo G9 57″ är skapad för att ge spelare enastående visuella upplevelser. Med den första Dual Ultra-High-Definition (DUHD) skärmen och avancerade anslutningsalternativ har den redan vunnit Best of Innovation Award på CES 2023.

  • Skärmens unika egenskaper: Den 57-tums skärmen har en 1000R-böjning, vilket ger en omslutande spelupplevelse. Quantum Matrix Technology och Quantum Mini LED-belysning ger skarp kontrast och ljusprecision.
  • Prestanda: Med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och en svarstid på 1ms GTG, erbjuder skärmen en oslagbar spelupplevelse. AMD FreeSync™ Premium Pro garanterar en stabil och klar bild.
  • Anslutningar: Skärmen stöder VESA-certifierad DisplayPort (DP) 2.1, HDMI 2.1 och har en USB-hub.

Odyssey Ark 55″: Uppgraderad och redo för action

Odyssey Ark, den första 55-tums spelskärmen med 1000R-böjning, har förbättrats baserat på feedback från spelare.

  • Prestanda: Med en uppdateringsfrekvens på 165Hz och en svarstid på 1ms GTG, ger skärmen en konkurrensfördel till spelare.
  • Nya funktioner: Samsung Multi View låter användare visa upp till fyra källor samtidigt. Den nya DP-ingången stöder 4K UHD-strömmar.
  • Multitasking: Med den inbyggda KVM-switchen kan användare styra alla anslutna enheter med en enda mus och tangentbord.

Upplev det själv på GamesCom

För att se dessa innovativa monitorer i verkligheten, besök Samsungs monter på GamesCom i Hall 9. För mer information om Samsungs displayprodukter, besök deras officiella webbplats.

Läs också: Nya samsung galaxy watch 6

More from Benny Sjölind
Polestar 2 har presenterats – Mer kraft, prestanda och räckvidd
Polestar tar elbilar till nästa nivå med sin 2024 års Polestar 2...
Read More
0 replies on “Samsung Electronics lanserar banbrytande Dual UHD-spelskärm: Odyssey Neo G9 57″”