Samsung Galaxy lanserar Watch6 och Watch6 Classic – Högteknologisk hälsoövervakning för alla livsstilar

Samsungs nya Galaxy Watch6 och Watch6 Classic
En resa mot personlig hälsostyrning och förbättrad mobilupplevelse

Samsung Electronics höjer ribban för bärbar teknik genom att introducera Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic, utformade för att inspirera till hälsosammare vanor dygnet runt. Med en elegant design med en slimmad ram, en större och ljusare display och ett interaktivt användargränssnitt, erbjuder dessa modeller en omfattande uppsättning hälsoverktyg och mångsidiga anpassningsalternativ.

Sov bättre, lev bättre: Kraften i personlig hälsorådgivning

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

En viktig funktion i Galaxy Watch6-serien är personlig vägledning som ger användbara tips, råd och uppmuntran, med särskild tonvikt på sömnhälsa. Samsung gör det möjligt för användarna att förstå sina sömnmönster, bygga bättre vanor och skapa en sömnvänlig miljö.

Djupgående analys av Sleep Score Factors, inklusive total sömntid, sömncykel, vaken tid, fysisk och mental återhämtning, ger användarna en djupare förståelse för deras sömnkvalitet. Individuella sömnmeddelanden har utvecklats i samarbete med National Sleep Foundation och ger detaljerad feedback om sömnhälsan varje morgon.

Läs mer: Nya Samsung Galaxy Tab S9-serien

Fitnessverktyg som håller dig motiverad

Samsung lanserar Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien tar individanpassad fitness till en ny nivå. Funktionen Body Composition ger viktiga fysiska mått som skelettmuskulatur, basal metabolism, kroppsvatten och kroppsfettprocent. Den nya funktionen Personalized Heart Rate Zone analyserar individens fysiska kapacitet och definierar fem optimala intensitetsnivåer för löpning.

Hälsoövervakningen sträcker sig längre än till konditionsträning med tillägget av notifiering av oregelbunden hjärtrytm, spårning av hudtemperatur och falldetekteringsfunktioner.

Utsökt design och förbättrad användarupplevelse

Samsung lanserar nya Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien har en design som ger bättre visning, mer kraft och ett bredare urval av anpassningsalternativ. De nya modellerna har en 20% större display och en levande, högupplöst display med en maximal ljusstyrka på 2.000nits.

Användarna kan njuta av en smidigare och snabbare interaktionsupplevelse tack vare den förbättrade processorn och minnet. Med en 30% smalare ram på Galaxy Watch6 och en 15% tunnare roterande ram på Galaxy Watch6 Classic, har designen också ett större batteri och minskad batteriförbrukning.

Sömlös anslutning, direkt från handleden

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien tar en förbättrad mobilupplevelse till användarens handled. Med allt från Samsung Wallet, Gesture Control och WhatsApp till exklusiva appar som Google Calendar och Gmail kan användaren hantera sitt liv direkt från handleden.

Den nya API:n för hudtemperatur öppnar dörren till nya möjligheter, inklusive kontaktfria temperaturmätningar.

Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6 och Watch6 Classic är tillgängliga för förbeställning från den 26 juli på utvalda marknader, med allmän tillgänglighet från den 11 augusti. Watch6 finns i 44 mm i färgerna Graphite och Silver och 40 mm i färgerna Graphite och Gold. Watch6 Classic finns i svart och silver i storlekarna 43 mm och 47 mm.

För den äventyrslystne är Galaxy Watch5 Pro med förbättrade GPX-funktioner (GPS exchange format) fortfarande ett pålitligt val. Samsung fortsätter att göra framsteg när det gäller att kombinera stil och funktionalitet i sin bärbara teknik.

Specifikationer Samsung Galaxy Watch 6 och Samsung Galaxy Watch 6 Classic:

FunktionerSamsung Galaxy Watch 6Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Skärm1,4-tums Super AMOLED (450 x 450 pixlar)1,4-tums Super AMOLED (450 x 450 pixlar)
ProcessorExynos W920Exynos W920
RAM1,5 GB1,5 GB
Lagring8 GB8 GB
Batteri230 mAh230 mAh
AnslutningarBluetooth 5.0, Wi-Fi, NFCBluetooth 5.0, Wi-Fi, NFC
SensorerAccelerometer, gyroskop, barometer, pulsmätare, SpO2-mätare, EKG (endast i vissa länder)Accelerometer, gyroskop, barometer, pulsmätare, SpO2-mätare, EKG (endast i vissa länder)
KompatibilitetAndroid 5.0 eller senare, iOS 9.0 eller senareAndroid 5.0 eller senare, iOS 9.0 eller senare
FunktionerPulsmätning, SpO2-mätning, EKG (endast i vissa länder), GPS, sömnregistrering, stressmätning, träningsregistrering, notiser från din telefon, musikuppspelning, Samsung PayPulsmätning, SpO2-mätning, EKG (endast i vissa länder), GPS, sömnregistrering, stressmätning, träningsregistrering, notiser från din telefon, musikuppspelning, Samsung Pay
DesignSportigElegant
MaterialAluminiumRostfritt stål
ArmbandSilikonLäder

Läs mer: Samsung lanserar Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5

Vanliga frågor om Samsung Galaxy Watch 6

Är Samsung Galaxy Watch 6 vattentät?

Ja, Samsung Galaxy Watch 6 är vattentät upp till 5 ATM (50 meter). Du kan använda den i duschen, simma i poolen och till och med i havet.

Vilken Samsung Galaxy Watch är bäst?

Vilken Galaxy Watch som är bäst beror på dina behov och din budget. Här är en kort sammanfattning:
Watch 6: Den nyaste modellen med alla funktioner.
Watch 5: En äldre modell med en lägre prislapp.
Watch Active 2: En billigare variant med en sportig design.
Watch 4 Classic: En lyxigare variant med en roterande bezel.

Passar Samsung Galaxy Watch 6 till iPhone?

Samsung Galaxy Watch 6 är kompatibel med Android-telefoner och iPhones med iOS 9.0 eller senare. Du kan använda alla funktioner i klockan med en Android-telefon, men vissa funktioner är inte tillgängliga med en iPhone.

Var hittar man Samsung Galaxy Watch bruksanvisning?

Du hittar bruksanvisningen för Samsung Galaxy Watch 6 på Samsungs webbplats.

Samsung Galaxy Watch 6 vs Classic – vad är skillnaden?

Den största skillnaden mellan Galaxy Watch 6 och Classic är designen. Watch 6 har en sportig design med en silikonarmband, medan Classic har en mer elegant design med ett läderarmband. Classic har också en roterande bezel som kan användas för att navigera i menyerna.

Samsung Galaxy Watch 6 vs 5 – Vilka var uppdateringarna?

Samsung Galaxy Watch 6 har följande uppdateringar jämfört med Galaxy Watch 5:
Snabbare processor
Mer RAM-minne
Större batteri
Blodsyremätare (SpO2)
EKG (endast i vissa länder)

Samsung Galaxy Watch 6 vs 5 Pro?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro har en större och mer robust design, en längre batteritid och en inbyggd GPS. Den har inte en roterande bezel som Watch 6 Classic.

Samsung Galaxy Watch batteritid?

Batteritiden på Samsung Galaxy Watch 6 varierar beroende på hur du använder den. Med normal användning kan du räkna med att batteriet räcker i upp till 2 dagar.

Samsung galaxy Watch 6 funktioner?

Samsung Galaxy Watch 6 har följande funktioner:
– Pulsmätare
– Blodsyremätare (SpO2)
– EKG (endast i vissa länder)
– GPS
– Sömnregistrering
– Stressmätning
– Träningsregistrering
– Notiser från din telefon
– Musikuppspelning
– Samsung Pay

Samsung Galaxy Watch 6 Fall Detection?

Samsung Galaxy Watch 6 har en funktion som kallas Fall Detection. Den kan upptäcka om du har fallit och skicka ett nödmeddelande till dina kontakter.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
0 replies on “Samsung Galaxy lanserar Watch6 och Watch6 Classic – Högteknologisk hälsoövervakning för alla livsstilar”