Samsung Galaxy lanserar Watch6 och Watch6 Classic – Högteknologisk hälsoövervakning för alla livsstilar

Samsungs nya Galaxy Watch6 och Watch6 Classic
En resa mot personlig hälsostyrning och förbättrad mobilupplevelse

Samsung Electronics höjer ribban för bärbar teknik genom att introducera Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic, utformade för att inspirera till hälsosammare vanor dygnet runt. Med en elegant design med en slimmad ram, en större och ljusare display och ett interaktivt användargränssnitt, erbjuder dessa modeller en omfattande uppsättning hälsoverktyg och mångsidiga anpassningsalternativ.

Sov bättre, lev bättre: Kraften i personlig hälsorådgivning

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

En viktig funktion i Galaxy Watch6-serien är personlig vägledning som ger användbara tips, råd och uppmuntran, med särskild tonvikt på sömnhälsa. Samsung gör det möjligt för användarna att förstå sina sömnmönster, bygga bättre vanor och skapa en sömnvänlig miljö.

Djupgående analys av Sleep Score Factors, inklusive total sömntid, sömncykel, vaken tid, fysisk och mental återhämtning, ger användarna en djupare förståelse för deras sömnkvalitet. Individuella sömnmeddelanden har utvecklats i samarbete med National Sleep Foundation och ger detaljerad feedback om sömnhälsan varje morgon.

Läs mer: Nya Samsung Galaxy Tab S9-serien

Fitnessverktyg som håller dig motiverad

Samsung lanserar Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien tar individanpassad fitness till en ny nivå. Funktionen Body Composition ger viktiga fysiska mått som skelettmuskulatur, basal metabolism, kroppsvatten och kroppsfettprocent. Den nya funktionen Personalized Heart Rate Zone analyserar individens fysiska kapacitet och definierar fem optimala intensitetsnivåer för löpning.

Hälsoövervakningen sträcker sig längre än till konditionsträning med tillägget av notifiering av oregelbunden hjärtrytm, spårning av hudtemperatur och falldetekteringsfunktioner.

Utsökt design och förbättrad användarupplevelse

Samsung lanserar nya Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien har en design som ger bättre visning, mer kraft och ett bredare urval av anpassningsalternativ. De nya modellerna har en 20% större display och en levande, högupplöst display med en maximal ljusstyrka på 2.000nits.

Användarna kan njuta av en smidigare och snabbare interaktionsupplevelse tack vare den förbättrade processorn och minnet. Med en 30% smalare ram på Galaxy Watch6 och en 15% tunnare roterande ram på Galaxy Watch6 Classic, har designen också ett större batteri och minskad batteriförbrukning.

Sömlös anslutning, direkt från handleden

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6-serien tar en förbättrad mobilupplevelse till användarens handled. Med allt från Samsung Wallet, Gesture Control och WhatsApp till exklusiva appar som Google Calendar och Gmail kan användaren hantera sitt liv direkt från handleden. Den nya API:n för hudtemperatur öppnar dörren till nya möjligheter, inklusive kontaktfria temperaturmätningar.

Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy Watch6 och Watch6 Classic

Galaxy Watch6 och Watch6 Classic är tillgängliga för förbeställning från den 26 juli på utvalda marknader, med allmän tillgänglighet från den 11 augusti. Watch6 finns i 44 mm i färgerna Graphite och Silver och 40 mm i färgerna Graphite och Gold. Watch6 Classic finns i svart och silver i storlekarna 43 mm och 47 mm.

För den äventyrslystne är Galaxy Watch5 Pro med förbättrade GPX-funktioner (GPS exchange format) fortfarande ett pålitligt val. Samsung fortsätter att göra framsteg när det gäller att kombinera stil och funktionalitet i sin bärbara teknik.

Läs mer: Samsung lanserar Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5

Tags from the story
Written By
More from Redaktionen
OpenAI förbättrar ChatGPT med funktioner för röst- och bildbehandling
I en betydande utveckling som tillkännagavs på måndagen har OpenAI utrustat ChatGPT...
Read More