Apple presenterar högpresterande Mac-serie lagom till skolstarten

apple lanserar nya apple air 2023

I en spännande uppdatering för både teknikentusiaster och studenter har Apple tillkännagivit lanseringen av sina efterlängtade 15-tums MacBook Air, Mac Studio och Mac Pro. Dessa nya produkter, som är tillgängliga nu, inleder en ny era av kraftfull prestanda med Apples kiselchip, M2, M2 Max och M2 Ultra i kärnan.

Köp nya MacBook Air 2023 15″ här:

[lasso type=”table” id=”12″ link_id=”4683″]

MacBook Air: Världens tunnaste och bästa 15-tums bärbara dator

MacBook Air: Världens tunnaste och bästa 15-tums bärbara dator

Nya MacBook Air är ett tekniskt underverk som tänjer på gränserna för vad användare kan förvänta sig av en 15-tums bärbar dator. Med en imponerande 15,3-tums Liquid Retina-skärm, fläktlös design och en batteritid på upp till 18 timmar är den ledande när det gäller prestanda och bärbarhet. Den här modellen är 12 gånger snabbare än sin Intel-baserade föregångare tack vare det banbrytande M2-chippet.

Med ett innovativt ljudsystem med sex högtalare för spatialt ljud, en 1080p FaceTime HD-kamera och MagSafe-laddning är den senaste MacBook Air ett bevis på Apples ständiga engagemang för innovation. Dessa enheter finns i färgerna midnight, starlight, space gray och silver och har även en ny lägre prispunkt för den befintliga 13-tums MacBook Air, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för en bredare målgrupp.

Mac Studio och Mac Pro: Kraftpaket i ny tappning

Mac Studio, med M2 Max- och M2 Ultra-chipen

Mac Studio, med M2 Max- och M2 Ultra-chipen, är en kraftpaket när det gäller prestanda och anslutningsmöjligheter. Det är en kompakt skrivbordsdynamo som ger sex gånger högre hastighet än 27-tums Intel-baserade iMac och tre gånger högre hastighet än den tidigare M1 Ultra Mac Studio. I kombination med upp till 192 GB enhetligt minne är den här maskinen anpassad för professionella användare som vill ha topprestanda.

Nya Mac Pro kommer i sin tur att förändra spelreglerna i branschen. Med M2 Ultra-chippet och stöd för PCIe-expansion överträffar Mac Pro sin Intel-baserade föregångare med upp till tre gånger. Med upp till 192 GB enhetligt minne är den utformad för att hantera krävande arbetsbelastningar utan problem.

Mac Studio, med M2 Max- och M2 Ultra-chipen

Den här modellen markerar Apples övergång från Intel till egna kiselchip och erbjuder en betydande uppgradering för Intel-baserade Mac-användare och ett lockande alternativ för PC-användare som funderar på att byta.

Exklusiva besparingar för collegestuderanden

Apple har tillkännagivit särskilda utbildningspriser för studenter som vill köpa den nya 15-tums MacBook Air, från 1 199 USD, som finns tillgänglig hos Apple Retail, både i butik och online. Studenter kan också dra nytta av College Student Offer, som inkluderar ett Apple presentkort värt upp till 150 USD och 20 % rabatt på AppleCare, vilket förbättrar deras köpskydd.

Dessutom ingår tre månaders kostnadsfri tillgång till Apple Music och Apple TV+. Efter den kostnadsfria provperioden får studenterna tillgång till dessa tjänster till ett rabatterat pris på 5,99 USD per månad. Apples utbildningsförmåner omfattar nuvarande och nyantagna studenter, deras föräldrar, lärare, personal och hemskolelärare på alla nivåer.

More from Benny Sjölind
BabyBjörn lanserar bärselen Harmony i mörkgrönt
Följden av den globala pandemin har lett till ett ökat intresse för...
Read More
0 replies on “Apple presenterar högpresterande Mac-serie lagom till skolstarten”