Samsung lanserar en revolutionerande 98-tums QLED-TV i Europa

nya samsung 98-tums QLED Q80C
En enorm hemmabio-upplevelse nu tillgänglig med Samsungs 98-tums QLED Q80C TV

Samsung Electronics Co., Ltd, har utökat sitt sortiment av premium-TVer med den nya 98-tums QLED Q80C, nu tillgänglig för europeiska kunder. Lanseringen markerar en respons på ökande efterfrågan på större skärmstorlekar.

”Vi har märkt att efterfrågan på större skärmar ökar bland konsumenter. Samsung är engagerat i att leverera produkter som uppfyller kundens förväntningar och passar deras individuella behov”, säger Jose Barreiro-Lopez, Vice President för Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

”Detta nya tillägg till vår QLED-serie är särskilt spännande och tar hemmaunderhållning till en ny nivå. Filmer känns som på biografen, sportevenemang som om du verkligen är på plats, och gaming som om du befinner dig mitt i all action. Samsung förvandlar din vardag till en fantastisk underhållningsupplevelse.”

Funktioner och teknik i 98” QLED Q80C

Q80C TV:n är utrustad med kraftfull AI-teknik, inklusive en 4K Neural Quantum Processor och AI Upscaling-teknik, vilket förbättrar och anpassar bildkvaliteten till den stora skärmen och förbättrar djupet och skärpan i bilderna. Detta kompletteras med Quantum HDR+-teknik för överlägsen prestanda i svärta och ljusstyrka, vilket gör att tittaren kan se varje detalj.

Tack vare Quantum Dots 100% färgvolym kan tittarna njuta av även de ljusaste scenerna och uppleva en värld fylld av färg. Den utmärkta färgvolymen, validerad av PANTONE™, gör skärmbilderna levande och autentiska.

För att skydda tittarnas ögon, har Q80C ett EyeComfort Mode, en intelligent bildinställning som automatiskt justerar skärmens ljusstyrka och ton baserat på omgivande ljus och solens upp- och nedgångstider.

En smidig design som passar perfekt i alla hem

Q80C-TV:ns slanka design kompletteras av en super tunn ram som ger tittarna ett skarpt och detaljerat fönster in i deras underhållning. Trots sin tunna design erbjuder den en rik ljudupplevelse tack vare stöd för Dolby Atmos och Samsungs OTS (Object Tracking Sound) Lite. Detta ger tittarna en omslutande 360-graders ljudupplevelse.

Alla dina underhållningsbehov samlade på ett ställe

Alla Samsungs TV-apparater för 2023 kommer med Samsung Smart Hub, ett användarvänligt gränssnitt som centraliserar din underhållning. Användare får även tillgång till molnbaserad gaming genom FreeSync Premium Pro, som erbjuder HDR-gaming med låg latens och minskad risk för ryckningar och hack i bilden.

Med Philips Hue Sync, en funktion som ger en intelligent och uppslukande ljusupplevelse, tar Q80C underhållningen till nästa nivå.

Samsungs Q80C lanseras idag, 7 juli, på den globala marknaden. Information om nordisk förbeställning kommer inom kort.

Tags from the story
Written By
More from Redaktionen
Bästa träningsverktyg för fotboll 2023 – här är prylarna som gör dig till en bättre spelare
Som alla seriösa spelare och tränare vet är det utmanande men samtidigt...
Read More