Bästa uppblåsbara spabad 2024 – Vi har tagit fram bästa modellerna!

bästa uppblåsbara spabad 2024

Drömmer du om att ha ett mobilt spabad är en uppblåsbar variant ett utmärkt alternativ. Speciellt nu till sommaren då vi ofta är på resande fot. Här tar vi fram bästa uppblåsbara spabad 2024.

Fördelen med uppblåsbara spabad

bästa uppblåsbara spabad 2024

Största fördelen med uppblåsbara spabad i jämförelse med traditionella utomhusbad är att de inte kräver någon installation eller befästning. De är med andra ord lätta att transportera och flytta. De är också enkla att förvara om du inte önskar ha dem framme.

För sommaren är uppblåsbara spabad idealiska om du t.ex. vill flytta det till sommarstugan eller ha med det på husvagnssemestern.

Vad kostar uppblåsbara spabad?

Uppblåsbara spabad är oftast förmånliga i jämförelse traditionella spabad på grund av att du slipper göra installationer och befästningar. Också materialet gör på uppblåsbara spabad gör dem billigare och mer mångsidiga än de flesta traditionella varianter på marknaden.

Vilka uppblåsbara spabad är bäst 2024?

uppblåsbara spabad bäst i test 2024

Vilka uppblåsbara spabad ska man välja? Det finns många alternativ på marknaden just nu, både gällande material och storlek. Så mycket kan vi säga att märket Bestway definitivt har några av de bästa modellerna för våra breddgrader i sitt utbud.

Inte minst eftersom alla modeller har ett nytt uppgraderat Freeze Shield™-system som alltså håller även i vinterkyla.

Bästa uppblåsbara spabad 2024

Nedan tar vi fram bästa uppblåsbara spabad 2024:

Bäst i test uppblåsbara spabad 2024 – Bestway Lay-Z-Spa Hollywood Airjet

uppblåsbara spabad för vinter online 2024

När du väljer uppblåsbara spabad är det framförallt viktigt att tänka på storleken. Denna typ av spabad plockas oftast fram för familjen eller fester och då behöver det finnas tillräckligt med utrymme.

Men även andra faktorer som belysning och typ av sittplatser är viktigt att tänka på.

Bestway Lay-Z-Spa Hollywood Airjet är ett uppblåsbart spabad som passar för 4-6 personer, perfekt för att njuta av varma bad under stjärnklara kvällar. Detta spabad kombinerar lyx med användarvänlighet tack vare dess flyttbara design, vilket gör det enkelt att placera var som helst.

Dess enkla uppsättningsprocess kräver ingen montering, och du kan enkelt flytta badet med de inbyggda handtagen. Det erbjuder en avslappnande massageupplevelse med 140 AirJets™ och skapar en atmosfär av lugn och komfort, förstärkt av medföljande nackkuddar.

Utformad för att stå emot kalla klimat, är spabadet utrustat med ett Freeze Shield™-system som skyddar mot vattenfrysning vid temperaturer under 6℃. Det robusta DuraPlus™-materialet på både inre och yttre väggar ger en långvarig hållbarhet och behåller sin form trots upprepade användningar. Spabadet är också utrustat med ett inbyggt vattenfiltreringssystem som håller vattnet rent och säkert.

Med en kapacitet på 908 liter och en djupgående design är spabadet rymligt nog för 4-6 vuxna. Dessutom har det en integrerad plug-in LED-belysning med sju olika färgalternativ, styrd av en fjärrkontroll, som skapar en vacker atmosfär, perfekt för kvällsbad eller som en attraktion på fester.

Installationen är problemfri, utan behov av verktyg, och spabadet ansluts direkt till ett eluttag. En digital kontrollpanel låter användaren enkelt justera funktioner som temperatur och massagejets. Det levereras även med en ChemConnect™-dispenser för att bibehålla en stabil klornivå i vattnet.

Spabadet är utrustat med ett effektivt uppvärmningssystem som kan värma vattnet med upp till 2℃ per timme och har en maximal temperatur på 40℃. Det kommer med en energisparande timer för förinställd uppvärmning, och ett förstärkt poolöverdrag ingår också för att bevara vattentemperaturen och skydda mot smuts och skräp. Överdraget fästs enkelt och säkert.

Uppblåsbara spabad för 2 personer

bästa uppblåsbara spabad för 2 personer 2024

Bestway ST.Lucia AirJet är ett av de absolut mest prisvärda uppblåsbara spabaden på marknaden. Det har plats för upp till 2-3 personer och är oerhört mångsidigt. Det behövs ingen montering eller installering och du flyttar det enkelt med dess två handtag.

Det har en massagefunktion på 110 AirJets™ och har även ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vårt svenska vinterklimat. Det förhindrar förfrysning av vattnet när temperaturen understiger 6 grader.

Det kommer med en digital kontrollpanel som du kan styra allt från temperatur till massagejets. Badet har en maxtemperatur på 40 grader och det finns även en timer som du kan använda för att ställa in exakt vilken tid du vill att badet skall vara uppvärmt.

Uppblåsbara spabad för 4 personer

uppblåsbara spabad för 4 personer

Bestway Ibiza AirJet är ett uppblåsbart spabad för 4 till 6 personer och är även detta ett av de mest prisvärda på marknaden. Detta har en massagefunktion på 140 AirJets™ med ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vinterklimat.

Det har också en medföljande ChemConnect™-dispenser som ger en stabil klornivå och rent vatten, fritt från bakterier. Det rymmer hela 669L vatten och har ett djup på 66cm. Detta är ett riktigt rymligt uppblåsbar spabad trots sin kompakta design!

Uppblåsbara spabad som tål kyla vintertid

Uppblåsbara spabad som tål kyla vintertid

De flesta upplåsbara spabad som finns på marknaden är numera såpass högteknologiska att de är byggda för att även tåla vinterkyla. Denna Helsinki-modell har ett snyggt Trätunne mönster och ett Freeze Shield™-system som är anpassat för vårt svenska vinterklimat.

Det föhindrar att vattnet fryser när temperaturen sjunker under 6 grader. Det har även ett extremt starkt DuraPlus™-material som håller formen år efter år.

Läs mer: Bästa produkter för självförsvar

More from Benny Sjölind
Nordnet lanserar en ny globalfond med hävstångsfunktion
Nordnet presenterar den senaste fonden, "Nordnet Index Global 125", som förvaltas av...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *