Bästa produkter för självförsvar 2022 – Självförsvarsspray och överfallslarm

bästa produkter för självförsvar 2022 försvarsspray och överfallslarm

Det råder ingen tvekan om att vårt land blivit mer osäkert och mer våld sker i vårt samhälle. Därför kan det vara bra att alltid ha med sig produkter för självförsvar när du är utanför dörren. Här listar vi bästa produkter för självförsvar 2022.

Bästa produkter för självförsvar 2022

Det finns några produkter för självförsvar på marknaden som är lagliga att använda sig av. Dessa är försvarsspray och överfallslarm. Bland de mest effektiva du kan använda dig av och kan i vissa fall vara skillnaden mellan liv och dö. Det gäller dock att komma ihåg att dessa endast får användas i enlighet med nödvärnslagen.

Försvarsspray som självförsvar

bästa produkter för självförsvar 2022

En av de mest effektiva bland försvarsspray för självförsvar är Bodyguard Knock Out. Denna färgar angriparen röd för senare identifiering och har en räckvidd på ända upp till fyra meter. Denna har också en kraftfull ögonirriterandp effekt som kan spara dig värdefull tid om du blir angripen.

Denna spray har också ett smart Flip-Top lock med inbyggt sikte som ger bättre träffsäkerhet. Det är den gel-liknande substansen som ger tyngre droppar och bra räckvidd. Samtidigt blir denna spray mindre känslig för vind. Denna gel gör också så att den ger mer obehag för angripare och fäster bättre.

Detta specialämne gör att angriparen får svårt att öppna ögonen på grund av sveda i ögonen, något som gör att du kan ge dig tid att ta dig i säkerhet vid överfall, våldtäkt, rån eller misshandel.

Överfallslarm

bästa överfallslarm 2022

Överfallslarmet Screamer är det absolut mest högljudda larmet som går att få tag på i detta format. Den avger hela 140 dB och är tillräckligt lite för att ha med i din nyckelknippa. Det finns också en inbyggd stark LED-lampa som du kan aktivera med ett knapptryck. Med detta kan du hitta saker i mörker och lysa upp vägen – bara för att nämna några nyttiga saker du kan göra med detta överfallslarm.

Det finns en kort rem i en spring som du kan dra i för att aktivera larmet. Det tjuter så länge sprinten är ute. Larmet är även slagtåligt och håller både för hårdare slag och för att tappas i marken.

säkerhetspaket överfallslarm och försvarsspray

Läs mer: Bästa GPS-klocka för löpare 2022

Skrivet av
Mer från Mattias
El Tesoro™ Mundial Collection: The Laphroaig® Edition – spännande kombination av tequila och whisky
El Tesoro de Don Felipe® Tequila och Master Distiller Carlos Camarena presenterar...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *