Samsung lanserar nya energismarta och AI-drivna tvättmaskiner – Sätter ny standard för energi och innovation

Samsungs nya Bespoke AI tvättmaskiner 2024

Samsung har nyligen presenterat sina senaste Samsung Bespoke AI tvättmaskiner i Europa, en kollektion som lovar att omdefiniera energieffektivitet och tvättupplevelse för konsumenter. Premiärvisningen skedde under det prestigefyllda lanseringseventet “Welcome to BESPOKE AI” på Pavillon des Étangs i Paris, där Samsung presenterade sin framtidssäkrade teknologi.

Som vi nyligen skrev om är Samsungs senaste hushållsprodukter för 2024 något alldeles extra. Med dessa tar man steget över till mer uppkopplade och smartare hushållsapparater, där man ligger steget framför konkurrenterna. En produkt som utmärker sig är deras nyaste tvättmaskiner med AI-teknik som både är energisnål och effektiverar processen.

Framtiden för tvätt med avancerad teknik

Samsungs nya Bespoke AI tvättmaskiner 2024

I serien framhålls bland annat BESPOKE AI™ tvättmaskin, som sticker ut med sin A-40% energieffektivitet. Denna imponerande siffra uppnås genom innovativ användning av Bubble Shot Technology, som inte bara sänker energiförbrukningen utan även optimerar tvättprocessen genom effektivare distribution av tvättmedel och vatten.

Bubble Shot-tekniken bidrar till att minska vattenanvändningen med upp till 20% jämfört med standardmaskiner, samtidigt som den förkortar tvättiden med upp till 25% – en vinst för både miljön och den stressade vardagen.

AI-Driven effektivitet

Samsungs nya Bespoke AI tvättmaskiner 2024

Utöver energibesparingarna lyfter Samsungs nya serie även fram AI-baserade innovationer som AI Ecobubble™, AI Wash och AI Energy Mode, alla utvecklade för att skräddarsy tvättprocessen efter användarens behov och maximera energieffektiviteten.

AI Ecobubble™ justerar automatiskt mängden bubblor och tvättinställningar baserat på typtyp, vilket resulterar i en energisnål process som samtidigt skyddar klädernas kvalitet. AI Wash, å andra sidan, optimerar användningen av vatten och tvättmedel genom att noggrant avkänna tvättens vikt och föroreningsnivå, för en mer skonsam och effektiv tvätt.

Innovativa funktioner för enklare tvätt

Samsung introducerar också användarvänliga funktioner som Less Microfiber™ Cycle för att minska mikroplastutsläpp, Detergent Scan och Care Label Scan via SmartThings-appen, som gör det lättare än någonsin att använda rätt mängd tvättmedel och följa kläders skötselråd korrekt.

Med Super Speed-funktionen kan användarna genomföra en fullständig tvätt på bara 39 minuter, tack vare QuickDrive™ teknologi och Speed ​​Spray som effektivt sköljer bort tvättmedelsrester.

När lanserars Samsungs nya Bespoke AI tvättmaskiner 2024?

Den banbrytande Samsungs Bespoke AI A-40% tvättmaskinen planeras att släppas på den nordiska marknaden i början av maj 2024 och du hittar den hos Samsungs svenska hemsida. Samsung erbjuder ett brett utbud av färger och designer, vilket ger konsumenterna möjligheten att anpassa sin tvättupplevelse till sin personliga stil och heminredning.

Med dessa senaste tillskott till BESPOKE AI-serien demonstrerar Samsung sitt åtagande till innovation, användarvänlighet och framför allt hållbarhet – ett steg närmare framtiden för hemmets hushållsapparater.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bästa märken för skivspelare 2024 – Den ultimata guiden
För musikentusiaster är skivspelare en nödvändig utrustning för att få ut det...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *