Style Space lanserar personlig stilcoachning från topp till tå med privata experter

stylingtjänster online stilexperter på video

Stylingtjänster online är ett rätt outforskat område på svensk mark. För dig som vill ha inspiration för hur en sådan tjänst kan byggas upp erbjuder den amerikanska marknaden några utmärkta tjänster. Style Space är en nylanserad virtuell stylingplattform med full service och är först på sin marknad.

Style Space erbjuder personlig stilcoachning och tjänster inom kläder, hår, makeup och hudvård. Style Space grundades av modeveteranen och den prisbelönta fiberkonstnären Jenny Eversole och är en enkel, enda kontaktpunkt för både privatpersoner och företag. Enskilda användare ansluter direkt till stylister för att skapa sina drömmars stilmål, och företag kopplar samman anställda med experter för att få hjälp med styling inför intervjuer, konferenser, presentationer med mera.

Skräddarsydda råd genom videouppkoppling

Genom plattformens lista med erfarna yrkesmän – modestylister, hårstylister, makeup-artister och hudvårdsexperter – navigerar Style Space-klienterna i det unika användargränssnittet och får skräddarsydda råd i en process som passar olika kroppstyper, ansiktsformer, hudtoner och livsstilar.

Istället för att arbeta med generella frågesporter och algoritmer på nätet låter Style Space kunderna videokoppla direkt med riktiga stylister från början och erbjuder interaktiva sessioner som är skräddarsydda efter kundens behov.

Efter varje stilsession får kunderna en stilplan som innehåller anteckningar om sessionen, en sammanfattning av de viktigaste lärdomarna, moodboards med utseenden och användbara tips samt produktlänkar baserade på individens preferenser och stylistens rekommendationer.

Under mina tio år som modedesigner blev det tydligt för mig att ju mer jag arbetade med kunderna, desto tydligare blev det att det fanns en lucka på marknaden för tillgängliga, prisvärda och personliga stylingtjänster som inte var knutna till ett varumärke eller kurerade genom en onlineformel. Efter att ha upplevt en personlig stylingsession för ett TV-framträdande kände jag att mitt självförtroende kom tillbaka och att jag kände mig stärkt under en tid då min kropp genomgick en omvandlingsperiod efter att ha fött tvillingar. Detta gav verkligen bränsle åt idén till Style Space, och vi ser fram emot att hjälpa alla över hela världen att se ut och känna sig absolut bäst, säger Jenny Eversole.

Stylisterna är inte begränsade till något märke eller prisklass utan arbetar för att skapa förslag utifrån varje kunds specifika budget och önskemål. Om du vill veta mer kan du besöka https://www.stylespace.com/.

Läs mer: Samsonite samarbetar med Estate of Jean-Michel Basquiat

More from Benny Sjölind
Tretorn lanserar Apple Skin i sina sneakers: Framtidens Hållbara Material
Under flera år har innovationer inom hållbara material varit i fokus för...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *