UGG lanserar den miljövänliga kollektionen “ReImagined by UGG”

ny ugg kollektion 2024

UGG har introducerat ett banbrytande initiativ, “ReImagined by UGG™”, som ger nytt liv åt överskottsmaterial. Kollektionen, som är en blandning av hållbarhet och mode, innehåller uppdaterade versioner av UGG®:s ikoniska Tasman- och Classic Ultra Mini-silhuetter, tillverkade av överblivet läder och mocka.

Förvandla överflöd till excellens

ny ugg kollektion

Serien “ReImagined by UGG™” är UGG®:s svar på utmaningen med överblivna tyger – material som beställts men inte använts på grund av annullerade beställningar eller förändringar i produktdesignen.

Istället för att låta dessa högkvalitativa rester bli prover eller kasseras har UGG® valt att återanvända dem och skapa en innovativ produktserie som inte bara tilltalar konsumenterna utan också främjar miljöansvar. Detta initiativ är det första i en serie av kollektioner, där framtida erbjudanden är beroende av tillgången på överskottsmaterial.

Läs mer: Här är nya UGG Regenerate-kollektionen

Revitalisering av ikoniska designer

ny ugg kollektion

I kollektionen ingår Classic Ultra Mini ReImagined och Tasman ReImagined. Dessa omdesignade klassiker har tillverkats av överskottsmaterial i mocka och fårskinn och ger UGG®:s älskade stilar en modern twist.

Patchworkdesignen ger en modern struktur, medan insidan är mjuk i UGGplush™, en lyxig blandning av återvunnen ull och TENCEL™ Lyocell med stöd av återvunnen polyester. Båda modellerna har en stödjande yttersula tillverkad av sockerrörs-EVA, ett hållbart material som understryker UGG®:s engagemang för miljön.

Dessutom kommer mocka och fårskinn som används i dessa skor från Leather Working Group-certifierade garverier, vilket säkerställer att ansvarsfulla produktionsstandarder följs.

Var du hittar ReImagined-kollektionen

Kollektionen “ReImagined by UGG™” finns nu att köpa online på UGG.com, i UGG®-butiker och hos utvalda återförsäljare över hela landet. Denna lansering ger inte bara konsumenterna chansen att äga ett stycke hållbart mode utan representerar också UGG®s pågående engagemang för miljömässigt och socialt ansvar.

Om UGG®

Sedan UGG® grundades 1978 av en australiensisk surfare i Kalifornien har företaget utvecklats från sin ikoniska Classic Boot till att bli ett ledande globalt livsstilsvarumärke. UGG® är känt för sitt engagemang för kvalitet och hantverk och tillverkar ett brett utbud av skor, kläder, accessoarer och hemartiklar.

Varumärket är dedikerat till miljömässig hållbarhet och social rättvisa och strävar efter en affärsmodell som är både miljömässigt återställande och socialt rättvis. Med en årlig försäljning på över 1,5 miljarder dollar har UGG® en stark detaljhandelsnärvaro över hela världen, med flaggskeppsbutiker i större städer som New York, San Francisco, Los Angeles, Paris, London, Tokyo, Shanghai och Peking.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
CES Innovation Awards 2024 – Vinnarna i världens mest prestigefyllda teknikmässa
Snart är det dags för nästa upplaga av världens största teknikmässa CES...
Read More
0 replies on “UGG lanserar den miljövänliga kollektionen “ReImagined by UGG””