UGG® ökar hållbarheten med nya Regenerate-kollektionen

Regenerate by UGG kollektionen

UGG®, det välkända globala livsstilsvarumärket baserat i södra Kalifornien, har nu presenterat sin senaste hållbara innovation: den nya Regenerate by UGG™-kollektionen. Denna kollektion betonar varumärkets engagemang för långvariga, miljömedvetna produkter och markerar ett betydande steg framåt i sin hållbarhetsresa.

Regenerate by UGG™-kollektionen: En blandning av ikonisk stil och miljömedvetet hantverk

Regenerate by UGG™-kollektionen är ett bevis på varumärkets orubbliga engagemang för hantverk och hållbarhet. Den omtolkar UGG®:s klassiska design genom en lins av miljöansvar och erbjuder konsumenterna den tidlösa stil de värdesätter, i kombination med ett medvetet val för planeten.

Kollektionen innehåller material som kommer från gårdar som bedriver regenerativt jordbruk, vilket minskar miljöpåverkan och främjar positiva ekologiska bidrag.

Tasman Crafted Regenerate och Ultra Mini Crafted Regenerate

Regenerate by UGG kollektionen

Kollektionen består av två innovativa modeller: Tasman Crafted Regenerate Slipper och Ultra Mini Crafted Regenerate. Tasman Crafted Regenerate Slipper kostar 160 USD och har utvecklats från den ikoniska Tasman, som nu tillverkas med material från regenerativa jordbruksgårdar.

Den har en yttersula i EVA från sockerrör och ett UGGplush™-strumpfoder tillverkat av 60 % återvunnen ull, vilket blandar dagens komfort med morgondagens ansvar. Modellen har en ovandel i mocka, handsydda detaljer och en rem i vävt läder.

Ultra Mini Crafted Regenerate är å andra sidan en nytolkning av den klassiska Ultra Mini. Den är tillverkad av förstklassigt Twinface-fårskinn från regenerativa jordbruksgårdar.

Den här versionen lyfter den välbekanta silhuetten med handsydda detaljer och en djärvare Twin Seam. Skon har ett UGGplush™-foder av återvunnen ull och en yttersula av sockerrörsbaserad EVA.

Dessa modeller, och fler från Regenerate by UGG™ Collection, finns nu att köpa hos utvalda återförsäljare över hela landet.

UGG®: Ett arv av kvalitet och medvetet hantverk

UGG® grundades 1978 av en australiensisk surfare i Kalifornien och har vuxit till ett globalt livsstilsvarumärke, känt för sin ikoniska Classic Boot. UGG® har burits av Hollywoodeliten och modeinsiders innan de blev populära över hela världen, och vi värnar om exceptionell kvalitet och hantverksskicklighet.

Som ett varumärke som värdesätter miljömässigt och socialt ansvar strävar UGG® efter att vara miljömässigt återställande och socialt rättvist, vilket bidrar till mer än 1,5 miljarder dollar i årlig försäljning.

Varumärket samarbetar med de bästa återförsäljarna globalt och driver koncept- och outletbutiker i storstäder som New York, San Francisco, Los Angeles, Paris, London, Tokyo, Shanghai och Peking.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Franska Filmfestivalen visas nu i Nordiska hem – Pågår fram till 19 februari 2024
Njut av fransk filmkonst från bekvämligheten av ditt eget hem när MyFrenchFilmFestival...
Read More
0 replies on “UGG® ökar hållbarheten med nya Regenerate-kollektionen”