En fusion av mode och ljud: Bang & Olufsen samarbetar med ADER ERROR för en bärbar högtalare i begränsad upplaga

Bang & Olufsen ADER bärbar högtalare

I ett spännande samarbete har Bang & Olufsen och ADER ERROR gått samman för att lansera en bärbar högtalare i begränsad upplaga som lovar att smälta samman mode med högkvalitativt ljud på ett sömlöst sätt. Detta partnerskap förenar den eleganta, kraftfulla prestandan hos Bang & Olufsens bärbara högtalare Beosound A1 med den distinkta estetiska visionen hos det Seoul-baserade modehuset ADER ERROR.

Bang & Olufsen är ett av världens främsta premiummärken för högtalare och har lanserat en mängd intressanta nyheter den senaste tiden. Hit hör bland annat Bang & Olufsens samarbetskollektion med Ferrari som lanserades för några månader sedan. Men det är ändå i deras standardutbud du hittar deras riktiga pärlor.

Hit hör bland annat deras bärbara högtalare Beosound A1 som nu fått en begränsad upplaga i samarbete med ADER ERROR.

En synergi av stil och ljud

Bang & Olufsen ADER bärbar högtalare

Samarbetet, som kallas “The Blueism”, syftar till att skapa en ny rörelse i samhället och koppla samman människor med musik och mode på ett nytt sätt. ADER ERRORs inflytande är tydligt i signaturfärgen Z-blue som genomsyrar kollektionen, tillsammans med en unikt designad högtalarväska och ett stativ som förespråkar ett liv utan gränser.

Bang & Olufsens arv möter ADER ERRORs innovation

Bang & Olufsen ADER bärbar högtalare

Med utgångspunkt i Beosound A1:s silhuett introducerar samarbetet en cirkulär högtalarväska som på ett enkelt sätt överbryggar klyftan mellan modeaccessoar och elektronisk enhet. Väskan är tillverkad av mjukt nötläder och utformad för att efterlikna en plyschkudde, och erbjuder ett nytt sätt att bära med sig ljud på ett elegant och säkert sätt.

Bang & Olufsen ADER bärbar högtalare

ADER ERRORs högtalarstativ är inte sämre än att det förnyar hur vi visar upp våra ljudenheter. Från att ha placerats på traditionella platser som bord eller väggar förvandlar detta stativ högtalaren till ett modernt konstverk.

Stativet är utformat för att smälta in i olika miljöer, och användningen av metalliska material och löstagbara delar understryker dess funktionalitet och estetiska tilltal.

Bang & Olufsen ADER bärbar högtalare

Beosound A1-högtalaren i sig är ett bevis på Bang & Olufsens akustiska excellens. Med avancerade komponenter och stämd av varumärkets uppskattade tonmeisters erbjuder den oöverträffad ljudkvalitet, 360-graders ljudspridning och upp till 18 timmars speltid.

Den är också utrustad för att hantera samtal med klarhet tack vare en inbyggd 3-mikrofonarray.

Bang & Olufsen x ADER ERROR tillgänglighet

Bang & Olufsen x ADER ERROR tillgänglighet

Beosound A1 ADER ERROR Edition, komplett med sitt innovativa högtalarstativ och eleganta väska, kommer att göra sin debut på Bang & Olufsen x ADER ERROR pop-up i Seoul den 10 april 2024, innan den blir tillgänglig över hela världen dagen därpå.

Priset är 500 EUR/USD för högtalaren och stativet, och 320 EUR/USD för högtalarväskan, och den här kollektionen kommer att bli ett eftertraktat tillskott för alla som älskar båda varumärkena.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Design House Stockholm har släppt kollektionen Birds 1967 med Lisa Larsons ikoniska fåglar
Sedan 1967 har de förtrollande keramikfåglarna som skapats av den kända svenska...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *