Nordens största American Express Lounge har nu öppnat på Arlanda

nordens största american express lounge på Arlanda

Arlanda flygplats har nu slagit upp dörrarna till den senaste och mest expansiva American Express-loungen i Norden. Under ledning av den berömda kocken Pontus Frithiof, introducerar denna lounge, belägen i Terminal 5, en ny era av lyx och komfort för resenärer med nästan 700 kvadratmeter av nordisk design och innovation.

Den 4 april markerade starten på en ny fas för American Express’ närvaro på Arlanda, med en nyrenoverad lounge som är dubbelt så stor jämfört med sin föregångare. Denna utvidgning är en del av Arlandas löpande förnyelseprojekt och syftar till att förhöja resenärsupplevelsen genom smidiga och inspirerande vistelser.

En hyllning till Skandinavisk natur och gastronomi

Med inspiration hämtad direkt från den skandinaviska naturen, återspeglas regionens skönhet i allt från loungeutformningen till menyn. Pontus Frithiof, ansvarig för loungens gastronomiska riktning, har skapat en meny som balanserar tradition med innovation, erbjudande allt från klassiska räksmörgåsar till vegetariska alternativ.

Utöver att servera som en exklusiv vänthall för American Express Centurion- och Platinum-medlemmar, symboliserar denna lounge en viktig del i Arlandas ambition att vara mer än bara en transportknutpunkt – en plats där resande kan mötas, arbeta och finna inspiration.

Öppettiderna sträcker sig från tidig morgon till sen eftermiddag varje dag, vilket garanterar att medlemmar kan finna ett lugnt tillflyktsort oavsett deras flygschema.

En del av ett större globalt nätverk

Denna nyöppning är en påminnelse om American Express breda utbud av finansiella tjänster och kundförmåner, inklusive tillgång till över 1 400 lounges världen över genom American Express Global Lounge Collection.

Med sin ambitiösa satsning fortsätter American Express att stärka sin position som en ledande aktör inom resebranschen, samtidigt som Arlanda cementerar sin status som en av Europas mest innovativa flygplatser.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Nyheter på LEGOLAND Billund Resort 2024
LEGOLAND Billund Resort, beläget i hjärtat av Danmark, förnyar ständigt sitt utbud...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *