Nya Rolls-Royce Ghost Prism – Lyxbilen som endast finns i 120 exemplar

nya Nya Rolls-Royce Ghost Prism lyxbil

Rolls-Royces kundkrets består av inflytelserika personer från olika sfärer som internationellt mode, design och superlyx. Dessa kräsna individer bidrar inte bara med sin professionella expertis utan även med sin personliga smak i sina Rolls-Royce-uppdrag. Rolls-Royce designers är medvetna om sina kunders föränderliga estetiska preferenser och har nu lanserat Ghost Prism för att återspegla dessa önskningar. Här är allt du behöver veta om nya Rolls-Royce Ghost Prism.

Rolls-Royce Ghost Prism hämtar inspiration från modern design och presenterar felfritt avslutade mörka, neutrala toner subtilt accentuerade med livfulla stänk av färg, som kulminerar i ett tidlöst uttalande. Denna kombination av solida former och livfulla nyanser är inspirationen bakom namnet “Ghost Prism”.

Nya Rolls-Royce Ghost Prism - Lyxbilen som endast finns i 120 exemplar

Det utställda exemplaret i Gunmetal grey har en rik mineralfinish som uppnåtts genom en noggrann 10-stegsprocess med fyra lager färg, omsorgsfullt applicerade och handpolerade under 16 timmar.

Läs också: Nya Rolls-Royce Arcadia DropTail lyxbil

De utsökta detaljerna på bilen

Bilens grill och bakluckans ljusa delar har en högglansig Burnout-finish, en rökt svartgrå nyans, som avviker från den traditionella spegelblanka finishen i rostfritt stål. Varje metallbit genomgår noggranna förberedelser av Rolls-Royce hantverkare, inklusive slipande behandling för vidhäftning av grundfärg, följt av fyra lager Burnout-färg och individuell handpolering för att matcha karossens briljans.

Nya Rolls-Royce Ghost Prism lyxbil

För att komplettera den diskreta estetiken har den främre stötfångaren och sidoprofilerna en djupt glänsande svart finish.

Personalisering och accentuering

Kunderna kan välja mellan fyra slående accentfärger – Phoenix Red, Turchese, Mandarin och Forge Yellow – som kompletterar den valda exteriörfärgen och skapar en fängslande kontrast som är en integrerad del av denna moderna designrörelse.

Nya Rolls-Royce Ghost Prism lyxbil

Den valda accentfärgen pryder de nedre stötfångarinsatserna, bromsoken och karosslinjen, vilket sömlöst integrerar mekaniska, aerodynamiska och skulpturala element. Inredningsdetaljer, inklusive de omsorgsfullt tillverkade 1 040 färgade “stjärnorna” i Bespoke Starlight Headliner, bidrar till kupéns atmosfär med ett mjukt sken.

Exklusiv begränsad upplaga

Nya Rolls-Royce Ghost Prism lyxbil

Med bara 120 exemplar tillgängliga globalt firar Ghost Prism på ett subtilt sätt märkets 120-årsjubileum 2024. Det exklusiva erbjudandet är en harmonisk blandning av arv och innovation som bjuder in kräsna individer att uppleva lyx på ett nytt sätt.

Vad är då priset för detta lyxåk kanske du undrar? För 350.000 dollar kan den bli din, en prislapp på närmare 4 miljoner kronor enligt dagens kurs.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Årets nyheter från Zoégas – Zoégas by Nespresso & ZOÉGAS Summer Edition 2023
Zoégas, det välkända kaffeföretaget med en passion för mörkrost sedan 1886 har...
Read More
0 replies on “Nya Rolls-Royce Ghost Prism – Lyxbilen som endast finns i 120 exemplar”