Jeep lanserar nya Avenger 4Xe: En revolution inom hybridteknik

nya Jeep Avenger 4XE

Jeep®, en pionjär inom äventyrsfordon och teknisk innovation, har officiellt tillkännagett lanseringen av den senaste modellen i sin Avenger-serie, den nya Jeep Avenger 4Xe, som markerar en ny era för märket med en unik kombination av kompakthet, mångsidighet och avancerad hybridteknik.

Banbrytande hybridteknologi

Jeep lanserar nya Avenger 4Xe

Kärnan i den nya Jeep Avenger 4Xe är den innovativa 4xe-hybridteknologin, som lovar en minskning av utsläppen utan att kompromissa med körupplevelsen. Detta system tar terrängkörning till en helt ny nivå, med kapacitet att leverera en elektrifierande körupplevelse oavsett terrängtyp.

Eric Laforge, Europachef för Jeep®, understryker den nya modellens betydelse som en milstolpe för varumärket, genom att erbjuda en dynamisk och kapabel körupplevelse som utvidgar Jeep®’s sortiment av fyrhjulsdrivna SUV:er.

Läs också: Här är de nya konceptbilarna från FIAT

Förstärkt Terrängprestanda

Jeep lanserar nya Avenger 4Xe

Avenger 4Xe-versionen introducerar en betydande uppgradering med sitt integrerade fyrhjulsdriftsystem, som drar full nytta av elektrifieringens kraft för att erbjuda överlägsen dragkraft och terrängförmåga. Med en kombination av en förbränningsmotor på 136 hk (100 kW) och två elmotorer på 21 kW var, levererar Avenger 4Xe en effektiv fyrhjulsdrift.

nya Jeep Avenger 4Xe

Tack vare teknologin för “power looping” säkerställer den nya modellen konstant fyrhjulsdrift, oavsett batteriets laddningsnivå, vilket erbjuder en sömlös och kapabel körupplevelse även under de mest utmanande förhållandena.

Jeep Avenger 4Xe lanseringsdatum

Dessutom möjliggör det nya 48V Mild Hybrid-systemet helt elektrisk drift vid låga hastigheter, tack vare en automatisk 6-växlad e-DCT6 dubbelkopplingsväxellåda och dess integrerade elmotor.

Hållbar framtid med 4×4

Jeep lanserar nya Avenger 4Xe

Kombinationen av 48V Mild-hybridteknologi och fyrhjulsdrift visar Jeep®’s engagemang för att erbjuda en hållbar och kraftfull 4×4-upplevelse. Den nya Jeep Avenger 4Xe representerar en milstolpe inom hållbar utveckling för Jeep®, genom att kombinera traditionell terrängkapacitet med framtidens miljöansvar.

Jeep Avenger 4Xe lanseringsdatum

Jeep Avenger 4Xe lanseringsdatum

Med en planerad öppning för beställningar före slutet av 2024, positionerar den nya Jeep Avenger 4Xe sig som en eftertraktad modell för både äventyrslystna förare och miljömedvetna konsumenter, som söker en bil som kan hantera både stadsmiljöer och off-road-terräng utan kompromisser.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
TCL lanserar världens största QD-Mini LED-TV inför sommarens sportevenemang
Stora sportevenemang som fotbolls-EM och Paris OS närmar sig, vilket innebär att...
Read More
0 replies on “Jeep lanserar nya Avenger 4Xe: En revolution inom hybridteknik”