LG presenterar den ultimata underhållningslösningen för resor: StanbyME Go

LG StanbyME Go tv-portfölj
Housed in a convenient and durable suitcase with a built-in battery and speakers, the LG StanbyME Go is the ideal travel companion for on-the-go entertainment.

LG Electronics har revolutionerat mobil underhållning med lanseringen av sin senaste produkt, StanbyME Go. Denna innovativa bärbara skärm är inte bara ytterligare en enhet; det är en helt integrerad underhållningslösning utformad för den ivriga resenären.

En glimt av framtiden för bärbar underhållning

LG StanbyME Go tv-portfölj

StanbyME Go bryter sig loss från begränsningarna för traditionell TV och erbjuder en unik 27-tums LED-pekskärm som utlovar mångsidighet och högkvalitativ underhållning var som helst.

Stativets och fodralets design möjliggör enkla justeringar av höjd, lutning och orientering, vilket garanterar optimal visning i olika miljöer. Enheten har ett robust 20-watts högtalarsystem som anpassar sig till skärmens position och som berikas av Dolby Vision™ och Dolby Atmos®-teknik för en överlägsen audiovisuell upplevelse.

Läs också: Bästa TV-märken på marknaden

LG StanbyME Go tv-portfölj

StanbyME Go är utformad med resenärens behov i åtanke och har ett slitstarkt resväska med fack för tillbehör och ett inbyggt batteri som ger upp till tre timmars tittarupplevelse. Den extra bekvämligheten med ett handtag säkerställer att detta underhållningscenter är redo för äventyr, oavsett om det gäller filmer, spel eller musik.

Smarta funktioner för sömlös anslutning

LG StanbyME Go tv-portfölj

StanbyME Go är utrustad med LG:s egen webOS-programvara och stöder AirPlay® och skärmspegling för både iOS- och Android-enheter, vilket gör det enkelt att dela och streama innehåll. Bluetooth- och Wi-Fi-anslutning stöds också, tillsammans med röstigenkänningsfunktioner för handsfree-användning.

LG StanbyME Go tv-portfölj

LG fortsätter att tänja på gränserna för hemlösningar och StanbyME Go framstår som ett bevis på deras innovativa anda. Du kan få tag på LG StanbyME Go t.ex. genom att beställa den via Amazon US. En del varor på Amazon US kan inte skickas direkt till Sverige, men det kan du kringgå genom att använda bland annat ShopUSA:s frakttjänst.

portfölj tv från LG

Läs också: Resväska som följer dig

Written By
More from Klara Vindal
Wakatta samarbetar med Roborace för att integrera uppgraderingsbara NFT:er i Racing Metaverse-plattformen
Wakatta, en NFT-fokuserad blockkedja som utvecklats av Sensorium DLT, har tillkännagivit ett...
Read More