Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4: En ny era av ljudkvalitet och anslutningsmöjligheter

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 lanseringsdatum

Sennheiser, ett namn synonymt med högkvalitativt ljud, introducerar MOMENTUM True Wireless 4, fullmatad med över ett dussin förbättringar och levererar en ljudupplevelse som är större än livet. Dessa öronsnäckor är utformade för den uppkopplade ljudälskaren och sätter en ny standard på marknaden för trådlöst ljud. Här är allt du behöver veta om Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 lanseringsdatum och egenskaperna på den nya produkten.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 lanseringsdatum

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 lanseringsdatum

Den fjärde generationens MOMENTUM-öronsnäckor handlar inte bara om ljud och funktionalitet utan även om stil. De kommer att finnas i tre eleganta färgställningar: svart koppar, metallic silver och grafit, för att tillgodose olika personliga preferenser.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kommer att finnas tillgängliga för förbeställning från och med den 15 februari, till ett pris av €299,99 EUR eller drygt 3000 kronor.

Läs också: Sennheiser Momentum 4 hörlurar

Oöverträffad ljudkvalitet och avancerade anslutningsmöjligheter

nya Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Kärnan i MOMENTUM True Wireless 4 är Qualcomm® S5 Sound Gen 2-plattformen i kombination med Snapdragon Sound™-teknik. Denna integration säkerställer aptX™ förlustfri ljudkvalitet och ultralåg latens, vilket ger användarna en uppslukande lyssningsupplevelse.

Bluetooth® 5.4-tekniken i dessa öronsnäckor introducerar även Auracast™-stöd, vilket förbättrar den övergripande anslutningsmöjligheten.

Exceptionell signalkontinuitet och adaptiv ANC

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Den omarbetade antenndesignen hos MOMENTUM True Wireless 4 säkerställer exceptionell signalkontinuitet, vilket gör dem till pålitliga följeslagare när du är på språng. Öronsnäckorna har också förbättrad Adaptive ANC (Active Noise Cancellation), som ger en mer fokuserad och störningsfri ljudupplevelse.

Den utvecklade inställningen säkerställer att användarna kan njuta av sin musik, podcasts eller samtal utan avbrott, oavsett omgivningen.

Uppgraderad batteritid och bekväm laddning

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 lanseringsdatum egenskaper

Sennheiser förstår hur viktig batteritiden är för användare som är på språng. MOMENTUM True Wireless 4 erbjuder imponerande 7,5 timmars kontinuerlig audiofilinspirerad lyssning.

Tillsammans med ett Qi-laddningsfodral och snabbladdning via USB-C är dessa öronsnäckor alltid redo för livets äventyr.

Sammanfattningsvis representerar Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4-öronsnäckorna ett stort steg framåt inom trådlös ljudteknik. Med sin avancerade ljudkvalitet, robusta anslutningsmöjligheter, förbättrade ANC och eleganta design kommer de att bli ett måste för både ljudentusiaster och vardagsanvändare.

More from Benny Sjölind
Bästa Smartwatch 2024 – vinnaren i världens mest prestigefyllda tävling för konsumentelektronik
Vilken smartwatch är bäst 2024? För att svara på den frågan är...
Read More
0 replies on “Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4: En ny era av ljudkvalitet och anslutningsmöjligheter”