Sennheiser ACCENTUM Plus: Premium lyssningsupplevelse för ett mer överkomligt pris

Sennheiser ACCENTUM Plus lanseringsdatum

Sennheiser, kända för sina högkvalitativa ljudprodukter, har introducerat ACCENTUM Plus, en ny produkt inom premiumhörlurar. ACCENTUM Plus är utformad för att erbjuda en förstklassig hörlursupplevelse till ett mer överkomligt pris, och kommer att revolutionera hur vi ser på högkvalitativt ljud. Här är Sennheiser ACCENTUM Plus lanseringsdatum och egenskaperna på den nya produkten.

Sennheiser ACCENTUM Plus lanseringsdatum

Sennheiser ACCENTUM Plus lanseringsdatum

ACCENTUM Plus kommer att finnas i eleganta svarta och vita färgställningar som passar olika stilpreferenser. De här hörlurarna handlar inte bara om funktionalitet utan också om stil.

Sennheiser ACCENTUM Plus kommer att finnas tillgängliga från den 20 februari till ett pris av €229,99 EU, vilket gör dem till ett övertygande alternativ för dem som söker kvalitet utan att göra avkall på pengarna.

Läs mer: Här är nya Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Enastående ljudkvalitet och batteritid

nya Sennheiser ACCENTUM Plus

ACCENTUM Plus utmärker sig genom sin exceptionella ljudkvalitet, som möjliggörs genom Bluetooth® 5.2-teknik. Den stöder alla populära codecs, inklusive aptX™ Adaptive, vilket garanterar optimal ljudkvalitet oavsett var du använder dem.

En viktig egenskap hos dessa hörlurar är deras imponerande 50 timmars lyssningstid per laddning, vilket möjliggör långvarig njutning utan behov av frekvent laddning.

Intuitiv kontroll och anslutningsmöjligheter

Sennheiser ACCENTUM Plus

Användarvänlighet står i centrum för designen av ACCENTUM Plus. Den har lånat från flaggskeppsserien MOMENTUM och har en touchaktiverad öronkåpa för intuitiv funktionskontroll.

Användarna kan enkelt justera inställningarna utan att leta efter knappar eller navigera i menyer. Dessutom säkerställer multipunktsanslutning sömlös parkoppling med flera enheter, vilket gör ACCENTUM Plus idealisk för kraftfulla användare.

Adaptiv ANC och justerbara funktioner

Sennheiser ACCENTUM Plus lanseringsdatum

Adaptiv ANC i ACCENTUM Plus anpassar sig till förändringar i omgivningsljudet, vilket ger en oavbruten och fokuserad lyssningsupplevelse. Den här tekniken ser till att även de minsta detaljerna i ditt innehåll inte går förlorade.

Hörlurarna har också justerbara funktioner för sidoton och vindreducering, vilket ger användaren flexibilitet att anpassa sig till omgivningen.

Mångsidig användning och resevänlig design

Sennheiser är medvetna om användarnas olika behov och inkluderar en ljudkabel med ACCENTUM Plus för tillfällen då trådlös lyssning inte är ett alternativ. Det gör det enkelt att ansluta till underhållningssystem ombord på flygplan eller andra hörlursutgångar.

Hela paketet, inklusive hörlurarna, är resevänligt och levereras med ett fodral för enkel förvaring och transport.

Sennheiser ACCENTUM Plus erbjuder en perfekt blandning av förstklassig ljudkvalitet, intuitiva funktioner och anpassningsbar teknik, allt förpackat i en elegant och resevänlig design.

Det är ett utmärkt val för både audiofiler och vanliga lyssnare som vill ha en avancerad ljudupplevelse till ett mer tillgängligt pris.

More from Benny Sjölind
Garmin lanserar Lily®2-serien: En ny trend inom smarta klockor för kvinnor
Garmin har lanserat Lily®2-serien, nästa generation av sina små, eleganta smartklockor designade...
Read More
0 replies on “Sennheiser ACCENTUM Plus: Premium lyssningsupplevelse för ett mer överkomligt pris”