Apple-veckor hos Webhallen – rabatterade priser på AirPods och iPads

rea på apple produkter sommar 2023

Inför kommande högsommarvärme har Webhallen nu lanserat en kampanj för Apple-produkter, där du får rabatterade priser på AirPods och IPads. Två produkter som är perfekta att använda sig av på stranden, sommarstugan eller när du är på språng.

Tredje generationen av AirPods nu till nedsatt pris

able AirPods 3:e generationen bästa pris 2023

Tredje generationen av AirPods har genomgående fått utmärkta recensioner och erbjuder en unik ljudupplevelse tack vare funktionen för personanpassat rumsligt ljud, som ger intrycket av att ljudet placeras runt omkring dig.

De har dessutom förbättrat batteriliv, med upp till 6 timmars lyssning per laddning och totalt upp till 30 timmars lyssning. En nyckelfunktion är deras vattentålighet, vilket gör dem idealiska även för svettiga träningar eller regniga dagar.

[lasso ref=”webhallen-6″ id=”2888″ link_id=”3671″]

Utöver detta kommer AirPods med en mängd praktiska funktioner. Den dynamiska huvudspårningen bidrar till ljudets rymdliga placering, och en universal passform säkerställer bekvämlighet. AirPods är även utrustade med trycksensorer som möjliggör enkel styrning av uppspelningen, samt ta emot och avsluta samtal. Tack vare den smidiga integrationen med Siri kan du enkelt få snabb åtkomst genom att bara säga “Hej Siri”.

Både AirPods och deras medföljande laddningsetui är svett- och vattentåliga. Laddningsetuiet laddas via Lightning-anslutning. När det kommer till anslutning är AirPods enkla att ställa in, de känner av när de sitter i öronen och kan automatiskt växla mellan olika enheter. Du kan även dela din lyssning genom att koppla två uppsättningar AirPods till en iPhone, iPad, iPod touch eller AppleTV.

Slutligen, om du skulle tappa bort dina AirPods, erbjuder funktionen “Hitta” en praktisk avståndsvisning för att hjälpa dig att hitta dem igen.

Dessa är perfekta följeslagare oavsett var du än befinner dig. Inte minst på stranden, tack vare vattentätheten.

Nya Apple iPad till reapriser

nya iPad Air bästa pris sommar 2023

Nya iPad är en kraftfull, lättanvänd och mångsidig enhet. Den har en snygg 10,2-tums Retina-skärm som ger en fantastisk visuell upplevelse med True Tone-teknologi. Driven av det kraftfulla A13 Bionic-chippet och Neural Engine, levererar den snabb prestanda och möjligheter för avancerade funktioner.

iPad är utrustad med imponerande kameror. På baksidan finns en vidvinkelkamera med 8 MP och på framsidan finns en skärmkamera med ultravidvinkel och 12 MP. Dessutom har den en unik Centrerat-funktion som ger dig ännu mer flexibilitet när du tar bilder.

Med upp till 256 GB lagringsutrymme har du gott om plats för att spara dina filer, appar och media. iPad levererar även en högkvalitativ ljudupplevelse med sina stereohögtalare.

[lasso ref=”webhallen-7″ id=”2892″ link_id=”3672″]

För säker autentisering och enkel betalning finns Touch ID-teknologin och Apple Pay. Du kan även ansluta till internet via wifi med 802.11ac eller välja LTE-funktionen för att vara uppkopplad var du än är.

iPad erbjuder upp till 10 timmars batteritid, vilket ger dig frihet att använda den hela dagen utan att behöva oroa dig för laddning. Laddning och anslutning av tillbehör görs enkelt via Lightning-kontakten.

För att utöka funktionaliteten kan du använda Apple Pencil (första generationen) och Smart Keyboard, vilket gör iPad till ett verkligt produktivt verktyg för arbete och kreativitet.

Slutligen, med den imponerande kraften i iPadOS 15, är iPad otroligt mångsidig och enkel att använda. Oavsett om du vill arbeta, studera, skapa eller bara njuta av underhållning, så ger iPad dig de verktyg och funktioner du behöver för att göra det på bästa sätt.

More from Benny Sjölind
Bästa nya plattång 2024 – Här är modellen som vunnit många skönhetspriser runtom i världen
När GHD lanserade sin plattång Platinum+ 2018 beskrevs som som världens första...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *