Adidas lanserar olagligt snabb löparsko: ADIZERO PRIME X 2 STRUNG

nya adidas adizero prime x 2 strung lanseras

Adidas lanserar snart ADIZERO PRIME X 2 STRUNG, den senaste flaggskeppsskon i deras hyllade ADIZERO-linje. Detta senaste skounderverk är inte bara en vanlig löparsko; det är en direkt utmaning mot konventionella tävlingsregler och en symbol för Adidas obevekliga strävan efter innovation.

Egenskaper på nya Adizero Prime X 2 Strung

nya adidas prime x 2 strung löparskor egenskaper och funktioner

Nya Adidas ADIZERO PRIME X 2 STRUNG har en stapelhöjd på 50 mm och är därmed över den gräns på 40 mm som World Athletics lagt för tävlingar på elit- och proffsnivå vid deras evenemang. Med andra ord är det inte en sko som elitlöpare kan använda om de vill få sina personliga rekord godkända.

Även om ADIZERO PRIME X 2 STRUNG inte är tävlingskompatibla för elitlöpare, så finns det inga begränsningar för icke-elitlöpning. Det innebär att du som elitmotionär eller motionär kan slå dina personliga rekord på allt från 5 km till maraton med Prime X 2 Strung på dina fötter.

Dessutom har ADIZERO PRIME X 2 STRUNG ytterligare en unik egenskap. Medan de flesta tävlingsskor har en enda kolfiberplatta, integrerar den här modellen två kolfiberinfunderade plattor, vilket ytterligare ger bättre energiåtergivning.

nya adidas prime x2 strung löparskor lansering

Detta kompletteras av en noggrant omarbetad mellansula som är fylld med tre lager av LIGHTSTRIKE PRO-skum. Det är värt att notera att detta är den högsta mängden av detta skum som någonsin packats i en Adidas löparsko.

Coralie Ho-Von, Global Product Manager Running Footwear på Adidas, delade med sig av sin entusiasm över denna banbrytande skapelse. Hon betonade:

“Utan de vanliga begränsningarna kunde vårt produktdesignteam använda sina kreativa muskler fullt ut. Och resultatet? En sko som omdefinierar gränserna för löparskor. Våra rigorösa tester med atleter gav insikter som ledde till förbättrad stabilitet, större fjädring i fram- och mellanfoten och en oöverträffad passform.”

Ho-Von antydde att det finns fler överraskningar i beredskap och uppmanar löparentusiaster att “hålla ögonen öppna”.

Några av de utmärkande funktionerna på Adizero Prime X 2 Strung inkluderar:

nya adidas prime x 2 strung löparskor egenskaper
  • STRUNG UPPER: Denna komponent har noggrant utformad förstärkning i mellanfoten och hälen, i kombination med flexibilitet i viktiga expansionszoner.
  • 3 lager LIGHTSTRIKE PRO + CONTINENTAL™ yttersula: Vid sidan av de rekordbrytande tre skumlagren ger Continental™-yttersulan överlägset grepp i utmanande terräng.
  • 2 CARBON-INFUSED PLATE SYSTEM: Inkapslade i den nya LIGHTSTRIKE PRO-kärnan är dessa plattor utformade för att öka skons responsivitet.

Visuellt blandar ADIZERO PRIME X 2 STRUNG livfulla blå, violetta och röda färger i en elegant design. För dem som är ivriga att få sina händer (eller fötter) på denna innovation kommer den med en prislapp på 3 299 kr.

Boka in den 15 september i din kalender, då den släpps på den globala marknaden via Adidas-appen, onlineplattformar, fysiska butiker och utvalda återförsäljare.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
0 replies on “Adidas lanserar olagligt snabb löparsko: ADIZERO PRIME X 2 STRUNG”