COROS lanserar den avancerade GPS-sportklockan PACE 3 med revolutionerande funktioner

nya coros pace 3 lanseras

I ett steg framåt för den teknikintresserade idrottaren har Coros Wearables Inc presenterat sitt senaste mästerverk, GPS-sportklockan PACE 3. Den nya modellen har inte bara Dual Frequency för exakt platsspårning utan även funktioner som musikuppspelning, pekskärm, utökade aktivitetslägen och Breadcrumb Navigation för den äventyrslystne.

Den tidigare modellen COROS PACE 2 är känd som en av de mest prisvärda av alla GPS-löparklockor och den löparsklocka som Eliud Kipchoge använder. Därför är det med stort intresse som löparfantaster nu tar sig an nyheten om att efterföljaren COROS PACE 3 lanseras. Här är några av de viktigaste funktionerna på den nya GPS-klockan.

nya coros pace 3 lanseras

Egenskaper på nya COROS PACE 3

PACE 3 är ett underverk inom GPS-teknik, särskilt tack vare det helt nya satellitchipset som ser till att du aldrig tappar bort dig, inte ens i den tätaste skogen eller bland skyskraporna. Och du behöver inte ladda klockan så ofta, för med 38 timmars kontinuerlig GPS-spårning och hela 24 dagars standbytid är den här klockan byggd för att hålla.

Men det roliga slutar inte där. Enheten passar för en mängd olika aktiviteter, oavsett om du vandrar, åker snowboard eller bara springer en runda. Och med sin fjäderlätta vikt på bara 30 g känns det lika naturligt att bära PACE 3 som en andra hud.

nya coros pace 3 lanseras

Med PACE 3 kan du också direkt ladda ner och spela dina favoritlåtar. Koppla ihop den med Bluetooth-hörlurar eller -högtalare och du är redo för en fängslande upplevelse.

PACE 3 finns i fem varianter, med ett startpris på 249 EUR. Fans kan köpa sin från corosnordic.com i slutet av september, medan den speciella Track-utgåvan kommer ut på marknaden i oktober.

nya coros pace 3 lanseras

Alla PACE 3-användare får även gratis tillgång till COROS Training Solutions. Oavsett om det är det revolutionerande COROS EvoLab, direkt coachkommunikation via Training Hub eller personlig vägledning från COROS-experter. Du får också tillgång till träningsplanerna som tagits fram av kända idrottare som Emelie Forsberg och Kilian Jornet.

Läs också: Pod för bättre noggrannhet vid löpdata

Tags from the story
Written By
More from Klara Vindal
Här är alla nyheter på STARZPLAY i juli
I juli bjuder STARZPLAY på en buffé av underhållning. Bland annat premiären...
Read More