Nya Maserati Gran Cabrio har presenterats

Maserati Gran Cabrio 2024

Den italienska tillverkaren har introducerat ytterligare en ny modell. Enligt Maserati representerar nya GranTurismo en bil “dedikerad till förare som kräver den högsta nivån av styling, prestanda och komfort”.

Den nya cabrioleten, som finns i Trofeo-versionen med en 6-cylindrig 3-liters Nettuno-motor med dubbelturbo och 542 hästkrafter, är helt tillverkad i Italien och har specialdesignade komponenter samt de finaste materialen som Maserati är känt för, för att ytterligare förbättra körglädjen.

Taket, som finns i fem olika färger, är tillverkat av tyg och tar upp mycket lite utrymme när det automatiskt “packas” in i bagageutrymmet på bara 14 sekunder, en process som kan göras även när bilen rör sig i hastigheter upp till 50 km/h.

MASERATI GRANCABRIO

Nya Maserati GranCabrio fortsätter en framgångsrik historia som har varat i över 60 år. Cabrioletvarianten av Maseratis första sportbil, 3500 GT, presenterades på bilsalongen i Genève 1959. Tillverkaren hävdar att i fallet med nya GranCabrio är “attraktiv design och exklusiva element perfekt kombinerade med den senaste tekniken.”

Många funktioner och bekvämligheter säkerställer bättre passagerarkomfort, till exempel värmemekanismen för ryggstöd för förare och framsätespassagerare med tre intensitetsnivåer som standardutrustning.

Som tillval finns ett vindskyddstillägg som minskar turbulensen i passagerarutrymmet och gör det möjligt att njuta av fordonets bästa aerodynamik.

Läs också: Jeep lanserar nya Avenger 4Xe

Maserati-GC_top view

Reglage i cockpit

Få en förares perspektiv med den lättkonfigurerade 12,2-tums helt digitala instrumentgruppen. En uppslukande upplevelse för föraren, ytterligare berikad av Heads-Up-displayen som placerar all den viktigaste körinformationen precis där den behövs.

Tänk dig att uppleva samma djup och färg i ljudet som vid en livekonsert. Detta är ljudupplevelsen i GranCabrio, mästerligt orkestrerad av prisbelönta Sonus faber, de italienska ljudkonstnärerna. High Premium-systemet (tillval) har 16 högtalare, omsorgsfullt placerade i kupén för en suverän ljudupplevelse.

Maserati Gran Cabrio 2024 - Interior

Priset på Maseratis Gran Cabrio börjar från 203 000 USD.

Tags from the story
0 replies on “Nya Maserati Gran Cabrio har presenterats”