TCL lanserar världens största QD-Mini LED-TV inför sommarens sportevenemang

Nya TCL TV:n 2024

Stora sportevenemang som fotbolls-EM och Paris OS närmar sig, vilket innebär att många kommer att vara klistrade framför TV:n denna sommar. I samband med detta lanserar nu TCL Electronics en serie TV-modeller som erbjuder storbildsformat med avancerad QD-Mini LED-teknologi, utformad för att tilltala såväl filmälskare som sportfantaster och spelentusiaster.

Under år med stora idrottsevenemang är det många som letar efter nya TV-apparater bland världens bästa TV märken. Detta är ett område under snabb utveckling där bland annat märken som Samsung tagit fram utmärkta utomhus-TV:n den senaste tiden.

Vilken TV ska man köpa 2024? TCL är ett märke som alltid legat högt i kurs när årets bästa TV:n utses bland teknikjournalister i prestigefyllda EISA Awards. Nu presenterar TCL sin nya uppsättning av TV:n inför årets stora sportevenemang.

Nästa generations QD-Mini LED

Nya TCL TV:n 2024

Den sjätte generationen av TCL:s Mini LED-teknologi innehåller betydande förbättringar som exempelvis upp till 20 000 lokala dimningszoner och en toppljusstyrka på otroliga 5000 nits. Dessa tekniska framsteg bidrar till en hög och exakt kontrastnivå, djupare svärta, och en förbättrad uniformitet i bildåtergivningen jämfört med tidigare modeller.

Detta är en del av TCL:s satsning på att ständigt förbättra visuell prestanda för en optimal tittarupplevelse.

TCL:s TV-modell utbud 2024

TCL:s Mini LED-teknologi

Det mest anmärkningsvärda tillskottet i TCL:s sortiment är 115X955 Max, ett flaggskepp inom QD-Mini LED-teknologin. Den här modellen kombinerar den senaste generationens Mini LED-teknik med QLED PRO och 4K HDR Premium 5000, vilket ger en bildkvalitet som sätter nya standarder för skärpa, kontrast och färgåtergivning.

TCL Mini LED-teknik med QLED PRO och 4K HDR Premium 5000

Med funktioner som 144Hz Motion Clarity Pro och Game Master Pro 3.0 är det en TV som passar perfekt för allt från sportevenemang till gaming och filmtittande.

Mer än bara TV-apparater

Utöver TV-modeller utvidgar TCL även sitt utbud med spännande nyheter inom spelmonitorer. Bland annat introduceras 34R83Q, en 34 tum stor välvd monitor med Quad HD-upplösning och VESA Display HDR 1400 certifiering, idealisk för den som kräver det allra bästa inom bildkvalitet och spelprestanda.

TCL nya gamingskärmar 2024

TCL fortsätter att stärka sin position på marknaden genom att erbjuda produkter som inte bara möter utan överträffar konsumenternas förväntningar när det kommer till underhållningsteknologi.

TCL nya gamingskärmar 2024

Med en kombination av innovativ teknik och tillgänglighet är TCL:s nya produkter utformade för att förbättra och förgylla varje tittar- och spelupplevelse.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
El Tesoro™ Mundial Collection: The Laphroaig® Edition – spännande kombination av tequila och whisky
El Tesoro de Don Felipe® Tequila och Master Distiller Carlos Camarena presenterar...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *