Skyted lanserar innovativa integritetsmasker med stöd från flyg- och rymdjättar

Skyted lanserar innovativa integritetsmasker med stöd från flyg- och rymdjättar

I ett försök att omdefiniera integriteten på offentliga platser förbereder sig Skyted, med stöd av framstående namn som Airbus och European Space Agency, för att lansera sina banbrytande integritetsmasker. Maskerna lanseras exklusivt på Kickstarter och kommer att revolutionera hur vi kommunicerar när vi är på språng.

Ett stort steg framåt inom tyst kommunikation

Skyted lanserar innovativa integritetsmasker med stöd från flyg- och rymdjättar

Den Toulouse-baserade startupen, under ledning av tidigare Airbus VP Stéphane Hersen, introducerar sin Mobility Privacy Mask och Hybrid Silent Mask. Dessa produkter är utformade för både spelare och resenärer och erbjuder oöverträffad sekretess för samtal och spelsessioner.

Genom att använda teknik som härstammar från flygindustrin strävar Skyted efter att hålla samtalen kristallklara och helt konfidentiella, oavsett den omgivande miljön.

Innovation med rötter i expertis inom flyg- och rymdteknik

Skyteds resa präglas av dess samarbete med prestigefyllda rymdföretag, inklusive det franska rymdlaboratoriet (ONERA), Airbus och Europeiska rymdorganisationen. Företagets mission, “Stay connected but discreet”, förverkligas genom den egenutvecklade tekniken “No Noise In, No Voice Out”.

Denna innovation är redo att göra privata samtal möjliga i vanligtvis bullriga miljöer som flygplan, tåg och till och med taxibilar, vilket säkerställer att ens röst förblir ohörd av personer i närheten.

Betydelsen av denna teknik och lyfter fram dess potential för pendlare, företagsledare och resenärer som vill ha avskildhet i offentliga miljöer. Maskerna är konstruerade för att absorbera 80% av röstfrekvenserna, så att användarna kan ägna sig åt säker, tyst kommunikation utan rädsla för att bli överhörda.

Omfattande tester och global påverkan

Skyted har inte dragit sig för att rigoröst testa sin teknik över hela världen. Företaget har genomfört framgångsrika anslutningstester över 15 000 mil järnvägsspår, vilket visar att maskerna är kompatibla med populära videokonferensplattformar som ZOOM, Teams och Google Meet.

Kickstarter-kampanjen för Skyteds sekretessmasker markerar inte bara en viktig milstolpe för företaget utan erbjuder också en unik möjlighet för tidiga användare att uppleva framtidens tysta kommunikation till speciella crowdfunding-priser.

Om Skyted

Skyted grundades 2021 av flygveteranen Stéphane Hersen och har snabbt vuxit fram som en ledare inom tyst kommunikationsteknik. Företagets engagemang för att möjliggöra tyst, säker och konfidentiell kommunikation stöds nu av några av de mest respekterade namnen inom flygindustrin. Skyted förbereder sig för att lansera sina innovativa produkter på Kickstarter, och världen tittar noga på och förväntar sig en ny era av integritet och diskretion i våra alltmer uppkopplade liv.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Harley-Davidson lanserar nya revolutionerande motorcykelmodeller 2024
Harley-Davidson, ett varumärke synonymt med motorcykelarv, är redo att omdefiniera framtiden för...
Read More
0 replies on “Skyted lanserar innovativa integritetsmasker med stöd från flyg- och rymdjättar”