En resa genom dofter: By Bortnikoff nu exklusivt hos Gents

By Bortnikoff parfymer

Gents presenterar nu det distinkta nischmärket By Bortnikoff, en kollektion av parfymer som är en hyllning till naturens skönhet genom sina rena och högkvalitativa oljor. Som den enda återförsäljaren i Norden erbjuder Gents en exklusiv möjlighet att uppleva den unika charm och sofistikation som By Bortnikoff står för.

Från Thailändsk passion till Nordisk exklusivitet

Sedan starten 2018 i Thailand, har By Bortnikoff skapat sig ett namn för att producera parfymer med de mest sällsynta och värdefulla naturliga ingredienserna. Deras egendestillerade oljor bidrar till dofternas unikitet, med kompositioner som innehåller mellan 95 och 100 procent naturliga ingredienser.

Denna noggrannhet i urvalet av råmaterial skapar en doftupplevelse som är både rik och äkta.

Läs också: Bästa Le Labo parfymer

Fem doftfavoriter från By Bortnikoff

Här är några av de mest populära parfymerna från By Bortnikoff:

Musk Cologne

bästa bortnikoff parfymer

Bortnikoff Musk Cologne är en sensuell symfoni av mysk som möter frisk citrus och blommig elegans, en perfekt balans mellan fräschör och djup.

Victoria

bortnikoff parfym victoria

Bortnikoff Victoria bjuder in till en värld av oud med gröna, florala och träiga noter, en doft som står ut med sin komplexitet och hållbarhet.

Oud Monarch

bortnikoff parfym oud monarch

Bortnikoff Oud Monarch en parfym som framkallar bilder av slott och tempel med sin dyrbara oud och sofistikerade ackompanjemang.

Triad

bortnikoff triad parfym

Bortnikoff Triad är ett mästerverk där kraftfull oud från Sri Lanka harmoniserar med blommiga och krämiga toner.

Oud Maximus

Bortnikoff Oud Maximus avslöjar oudens vilda natur i en mästerlig blandning som är både kraftfull och mjuk.

Möt Parfymören Dmitry Bortnikoff

Dmitry Bortnikoff, grundaren av varumärket och en erfaren parfymör, har en bakgrund som arkitekt. Hans passion för dofter ledde honom att medgrundande Feel-Oud, ett företag dedikerat till destillation av oljor från världens dyraste agarwood och sandelträ.

Hans erfarenhet därifrån har varit grundläggande i skapandet av By Bortnikoff, där han kombinerar traditionella och moderna tekniker för att skapa parfymer som inte bara är dofter utan även konstverk med exceptionell styrka och vacker sillage.

Gents inbjuder nu alla doftentusiaster att upptäcka dessa exceptionella kreationer, en unik chans att fördjupa sig i en värld av lyx, tradition, och innovation.

Läs också: Bästa herrparfym

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Granit och Wolt inleder unikt partnerskap för effektiv julshopping
I en banbrytande satsning har Granit, den välkända svenska detaljhandelskedjan med fokus...
Read More
0 replies on “En resa genom dofter: By Bortnikoff nu exklusivt hos Gents”