Bästa Le Labo parfymer 2024 – Här är våra val baserat på utförliga tester

bästa Le Labo parfymer 2024

Le Labo är ett New York-baserat parfymföretag som är känt för sina unika och exklusiva dofter. Deras parfymer är handblandade i små batcher och innehåller högkvalitativa ingredienser. Le Labo har ett brett utbud av dofter att välja mellan, så det finns något för alla smaker. Här tar vi fram bästa Le Labo parfymer på marknaden 2024.

Om du letar efter ett parfymmärke som är unikt med parfymnoter som osar exklusivitet är Le Labo ett märke du bör satsa på. Men vilken av Le Labos parfymer är bäst?

Bästa Le Labo parfymer 2024

bästa Le Labo parfymer 2024

Le Labo har en del ikoniska parfymer i sitt utbud och det kan även göra det aningen svårt att välja. Men genom utförliga tester i Le Labos butik på Triangle D’Or i Paris kom vi till följande slutsatser. Här är bästa Le Labo parfymer 2024:

1. Santal 33 – Bäst i test Le Labo parfymer 2024

bäst i test Le Labo parfym 2024

Denna ikoniska doft är en varm, träig doft med noter av sandelträ, läder och iris. Det är ett utmärkt val för både män och kvinnor, och den gör ett bestående intryck. Varje gång skribenten bär bär denna doft får jag mängder av komplimanger.

2. Thé Matcha 26 – Bästa Le Labo doft för vardagsbruk

bästa Le Labo parfymer 2024

Denna unika doft är en blandning av grönt matcha-te, citron och hö. Det är en uppfriskande och lugnande doft som är perfekt för vardagsbruk.

3. Lys 41 – Bästa Le Labo doft med vanilj

bästa Le Labo doft med vanilj

Denna eleganta doft är en blombukett med noter av liljekonvalj, jasmin och vit mysk. Det är en romantisk, feminin doft som garanterat kommer att få många att dra öronen – eller snarare näsan – åt sig. I basnoter märks också förförande vaniljnoter som dröjer sig kvar på huden.

4. Another 13 – Bästa Le Labo festdoft

bästa Le Labo festdoft 2024

Denna mystiska doft är en blandning av ambrettefrö, mysk och läder. Det är en sensuell, berusande doft som är perfekt för en utekväll.

5. Bergamote 22 – Bästa sommarparfym från Le Labo

bästa Le Labo sommarparfym

Den här citrusdoften är en blandning av bergamott, neroli och mysk. Det är en ljus, upplyftande doft som är perfekt för dagtid.

Läs också: Bästa lyxparfymer för män

Vanliga frågor om Le Labo parfymer

1. Vad är Le Labo?

Le Labo är ett amerikanskt parfymhus som grundades 2006 av Fabrice Penot och Eddie Roschi. Varumärket är känt för sina unika, handgjorda parfymer som skapas med högkvalitativa ingredienser. Le Labos parfymer är kända för sin rena, naturliga doft och sin långa hållbarhet.

2. Vad är det speciella med Le Labo-parfymer?

Det finns flera saker som gör Le Labo-parfymer unika. För det första är de handgjorda i små batcher i New York City. Detta garanterar att varje flaska är unik och har en äkta, hantverksmässig känsla. För det andra använder Le Labo bara högkvalitativa ingredienser, vilket ger parfymerna en ren, naturlig doft. För det tredje är Le Labos parfymer kända för sin långa hållbarhet. De kan hålla i upp till 12 timmar på huden.

Vilka är Le Labos mest populära parfymer?

Le Labos mest populära parfymer är:
1. Santal 33: En lyxig, sensuell parfym med noter av sandelträ, cederträ, vetiver och patchouli.
2. Rose 31: En elegant, kvinnlig parfym med noter av ros, jasmin, iris och patchouli.
3. Vetiver 46: En maskulin, jordnära parfym med noter av vetiver, patchouli, mysk och trä.
4. Lys 41: En ljus, frisk parfym med noter av citrus, ros, jasmin och trä.

4. Var kan jag köpa Le Labo-parfymer?

Le Labo-parfymer finns tillgängliga i Le Labos butiker runt om i världen, samt online. I Sverige hittar du La Labo-parfymer bland annat på Kicks.

5. Hur mycket kostar Le Labo-parfymer?

Priset på Le Labo-parfymer varierar beroende på storlek och typ av parfym. En liten flaska (50 ml) kostar cirka 2100 kronor, medan en stor flaska (100 ml) kostar cirka 3000 kronor.

Hur ska jag välja en Le Labo-parfym?

Det bästa sättet att välja en Le Labo-parfym är att testa den på huden. Le Labo har butiker runt om i världen där du kan testa parfymerna. Du kan också köpa parfymprover online.

Hur ska jag lagra en Le Labo-parfym?

Le Labo-parfymer bör förvaras på en sval, mörk plats. Undvik att utsätta parfymerna för direkt solljus eller värme.

Hur gör jag min Le Labo-parfym mer hållbar?

Här är några tips för att göra din Le Labo-parfym mer hållbar:
– Applicera parfymen på pulserande punkter på kroppen, till exempel handleder, nacke och insidan av armbågarna. Dessa punkter är varma och genererar fukt, vilket hjälper parfymen att hålla längre.
– Använd en parfymspray istället för en parfymflaska. Parfymsprayer ger en mer jämn fördelning av parfymen,vilket hjälper den att hålla längre.
– Applicera en liten mängd parfym. En liten mängd parfym räcker långt.
– Undvik att applicera parfym på dina kläder. Parfym kan fläcka kläder.

More from Benny Sjölind
Cloetta börjar året med nya lanseringar
Nu lanserar Cloetta två nyheter på den svenska marknaden – Center Sea...
Read More
0 replies on “Bästa Le Labo parfymer 2024 – Här är våra val baserat på utförliga tester”