Nu kommer Dyson CleanTrace™ – Revolutionerar städningen med innovation inom förstärkt verklighet

Dyson CleanTrace™ - Innovativt AR-verktyg visar var du städat

Nu när vårstädningen närmar sig har Dyson presenterat ett innovativt AR-verktyg (Augmented Reality) som underlättar städning i hemmet. Dyson CleanTrace™-tekniken gör det möjligt för användare att se på sina smartphones i realtid var de har dammsugit, vilket säkerställer att ingen fläck missas och förbättrar rengöringseffektiviteten.

Dyson CleanTrace™-tekniken – En revolution inom rengöringsteknik

Dysons nya verktyg är inspirerat av den exakta navigeringen i deras robotdammsugare, Dyson 360 Vis Nav™. Denna teknik har anpassats till Dyson Gen5detect-dammsugaren och erbjuder en högteknologisk lösning på det vanliga problemet med inkonsekvent rengöring.

Med Dyson CleanTrace™ gör vi den metodiska rengöringsintelligensen hos våra robotdammsugare tillgänglig för alla, vilket möjliggör en mer systematisk städning, förklarar Charlie Park, VP of Engineering på Dyson Home.

Ingenjörsmässig precisionsrengöring

Dysons ingenjörer har ägnat omfattande forskning åt att förstå och förbättra hur vi städar. Deras resultat visar på en betydande skillnad mellan upplevd och faktisk städtid, där de flesta tror att de dammsuger mycket längre än de gör.

Våra studier har visat att cirka 80 % av städtillfällena tar mindre än 10 minuter, trots att användarna rapporterar i genomsnitt 24 minuter per tillfälle. Denna diskrepans visar att traditionella städmetoder ofta är ineffektiva och repetitiva, vilket CleanTrace™ syftar till att rätta till genom att ge visuell bekräftelse på städade områden, säger Park.

Tillgänglig inom kort

Dyson CleanTrace™ kommer att lanseras på marknaden i juni 2024. Den utgör ett steg framåt för att göra rengöringen mer effektiv och mindre tråkig, vilket säkerställer att användarna kan uppnå en djupare rengöring på kortare tid.

Detta innovativa verktyg förväntas förändra förutsättningarna för hemstädning genom att kombinera Dysons spjutspetsteknik med praktiska, användarvänliga tillämpningar.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *