ASUS lanserar Vivobook Pro 14X/16X OLED i Sverige

vivobook pro Asus

ASUS tillkännagar nu den nordiska lanseringen av Vivobook Pro 14X/16X OLED (N7400/N76600), ett par bärbara datorer med hög prestanda som är utformade för nyfikna och livsstilsskapare.

Vivobook Pro 14X/16X OLED finns i 14-tums (N7400) eller 16-tums (N7600) formfaktorer och levererar all den prestanda som unga kreatörer behöver, med upp till Intel Core i7-11370H- eller AMD Ryzen 5900HX-processorer, NVIDIA GeForce RTX 3050-grafik, 32 GB DDR4 RAM-minne, en 1 TB PCIe SSD och ett batteri med hög kapacitet på 96 Wh. Dessa bärbara datorer med fokus på kreatörer har också den unika ASUS DialPad, en virtuell vridkontroll i pekplattan som gör det möjligt att intuitivt styra parametrar med fingertopparna i populära kreativa Adobe-appar.

En utökad arbetsyta och noggrann färgåtergivning tillhandahålls av 16:10 upp till 4K OLED PANTONE-validerade NanoEdge-skärmar, som har en biografklassad 100 % DCI-P3-färgomfång.

Vivobook Pro 14X/16X OLED har en futuristisk design med en anodiserad Cool Silver- eller unik vävtexturerad Comet Grey-finish, förstärkt med trendiga detaljer som en varningsrandig Enter-tangent och en varningsorange Esc-tangent.

Kraft att skapa

vivobook pro nyhet 2021

Blivande kreatörer kan dra nytta av Vivobook Pro 14X/16X OLED:s höga prestanda för att öka sin produktivitet och njuta av enkel kreativitet när som helst och var som helst. De bärbara datorerna drivs av upp till de senaste mobila CPU:erna från AMD eller Intel, vilket ger den snabbaste prestandan i en ultratunn bärbar dator. Med NVIDIA GeForce RTX 3050-grafik, upp till 32 GB DDR4-minne och 1 TB PCIe SSD är de redo för vad som helst, oavsett om det handlar om multitasking med högt tryck, tuff multimedieredigering eller spel.

Kylsystemet med dubbla fläktar och ASUS IceCool Plus-teknik ser till att de bärbara datorerna förblir svala och tysta för maximal prestanda, med tre fläktprofiler att välja mellan i MyASUS-appen, medan batteriet med hög kapacitet på 96 Wh i Vivobook Pro 16X OLED ger kraft till kreativitet utan uppehåll.

ASUS DialPad är världens första virtuella styrgränssnitt med roterande pekplatta, som konfigureras via den nya appen Creator Hub. Det ger kreatörer intuitiv kontroll över justeringar i populära kreativa appar från Adobe, inklusive After Effects, Photoshop, Premiere Pro och Lightroom Classic, så att de kan vara helt fokuserade på uppgiften.

vivobook pro oled nyhet asus november 2021

ASUS DialPad är inspirerad av feedback från professionella kreatörer och externa hårdvarukontrollgränssnitt och är utformad för att förbättra varje del av redigeringsprocessen och inspirera kreativiteten med helt anpassningsbar kontroll av app-parametrar, vilket går långt utöver vad en traditionell tangentbords- och muskombination kan åstadkomma.

Vivobook Pro 14X OLED har en 2,8K OLED NanoEdge-skärm, medan Vivobook Pro 16X OLED erbjuder upp till 4K OLED NanoEdge-skärm. Alla skärmar har ett bildförhållande på 16:10 som ger 18 % mer skärmutrymme än en 16:9-skärm, vilket gör det lättare att få plats med verktygsfält för kreativa appar.

Skärmarna är PANTONE-validerade för färgprecision enligt industristandard och har en biografklassad 100 % DCI-P3-färgomfång för extremt levande färger. De har ett kontrastförhållande på 1 000 000:1 som ger fantastiska nivåer av realism, vilket gör dem perfekta för spel med hög uppdateringshastighet eller underhållning på språng. För bättre ögonvård är skärmarna TÜV-certifierade för låga nivåer av blått ljus.

Vivobook Pro 14X/16X OLED är utformade för oavbruten produktivitet, med supernyttiga funktioner som gör livet på språng enklare. Med WiFi 6 kan användarna ladda in onlineinnehåll på ett ögonblick, och det blir ännu bättre med ASUS WiFi Master Premium-teknik, som inkluderar ASUS WiFi SmartConnect. WiFi SmartConnect väljer automatiskt den bästa WiFi-källan, så den bärbara datorn ansluter sömlöst till den bästa WiFi-signalen och kända mobila hotspots.

ASUS AI Noise-Canceling-teknik säkerställer den bästa kommunikationsupplevelsen genom att använda maskininlärning för att isolera oönskade ljud från mänskligt tal. ClearVoice Mic-funktionen filtrerar bort lokalt omgivningsbrus, och Multi-Presenter-läget normaliserar individuella röster under gruppsamtal. ClearVoice Speaker-funktionen filtrerar bort allt inkommande omgivande buller.

En integrerad sekretessköld för webbkameran glider över webbkameran för omedelbar avskildhet, så att användarna inte störs och inte hamnar i rampljuset när det behövs. För säker lösenordsfri inloggning finns det en inbyggd fingeravtryckssensor på strömbrytaren som fungerar sömlöst med Windows Hello.

ASUS Vivobook Pro 14X OLED (M/N7400) och Vivobook Pro 16X OLED (M/N7600) finns nu tillgänglig i Sverige. Rekommenderad prissättning är från 14 999 kronor, med tillgång till flera hårdvarukonfigurationer upp till rekommenderade 19 999 kronor.

Written By
More from Klara Vindal
Nu kan du bo i en av New Yorks mest exklusiva adresser på toppen av anrika Plaza Hotel
Plaza Hotel, ett landmärke i New York City sedan 1907, presenterar nu...
Read More