Samsungs nya Soundbar-högtalare för 2024 – En förbättrad ljudupplevelse

Samsung har lanserat sina senaste ljudinnovationer för 2024 på de nordiska marknaderna. Med en funktionell design och avancerade egenskaper syftar dessa nya soundbars till att förbättra både lyssnings- och tittarupplevelsen i hemmet. Modellerna är nu tillgängliga i Samsungs onlinebutik.

Nyligen lanserade Samsung deras nya AI TV för 2024, men det är inte den enda spännande nyheten för dig som gillar att hålla dig uppdaterad med det nyaste inom teknologin gällande ljud och bild. Samtidigt som den nya AI TV:n kom ut på marknaden lanserades även Samsungs nya soundbars för 2024.

Samsung Q995D högtalare – Flaggskeppet i Q-serien

Den nya Q995D är Samsungs mest avancerade soundbar hittills. Denna toppmodell i Q-serien erbjuder högkvalitativ underhållning och en fantastisk tittarupplevelse hemma. Med ett 11.1.4-kanals ljudsystem och stöd för Dolby Atmos levererar Q995D ett uppslukande, tredimensionellt surroundljud.

För spelentusiaster innebär HDMI 2.1-gränssnittet att spelkonsoler kan anslutas för 4K@120Hz via soundbarens högtalare, vilket ger en optimal spelupplevelse.

Årets modell av Q995D är utrustad med flera nya smarta funktioner för att förbättra lyssningsupplevelsen. Funktionen Private Rear Sound gör det möjligt att njuta av favoritprogram och filmer utan att störa resten av familjen genom att ljudet spelas upp via de bakre högtalarna närmast tittaren.

Dessutom skapar Sound Grouping-funktionen en stämningsfull atmosfär genom att synkronisera soundbaren och de bakre högtalarna för stereoljud, vilket ger en jämn och fyllig ljudupplevelse oavsett var i rummet man befinner sig.

Q995D soundbar finns nu tillgänglig i Samsungs onlinebutik till ett rekommenderat pris på 16 990 kronor.

S-serien får en ny familjemedlem

Samsungs slimmade S-serie har fått en ny, ännu mindre medlem: S700-serien. Den nya modellen, S710D (svart) och S711D (vit), är designad för att matcha mindre TV-modeller med sin smalare bredd och endast 4 cm djup.

Dessa soundbars erbjuder samma stora och fylliga ljud som de andra modellerna i S-serien, vilket gör dem perfekta för dem som inte vill kompromissa med heminredningen.

Modellerna S811D/S810D och S711D/S710D finns att beställa från Samsungs onlinebutik till ett rekommenderat pris på 8 990 kronor respektive 6 990 kronor.

Samsung Music Frame – En innovativ ljudlösning

En annan spännande nyhet för 2024 är Samsung Music Frame, som lanserades på den nordiska marknaden i början av maj. Denna smarta högtalare, förklädd till en elegant whiteboard, smälter in perfekt i hemmet och erbjuder en diskret men kraftfull ljudupplevelse.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Svenska Flowlife har lanserat två unika produkter som ger dig massage med infraröd värme
Ett av marknadens mest innovativa märken bland återhämtningsprodukter just nu är Flowlife....
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *