Zenit från Safekid: Den Nya Standardklockan för Barnsäkerhet

safekid zenit klocka för barn

Safekid, känt för sitt engagemang i barnsäkerhet genom innovativ teknik, lanserar nu sin senaste produkt: Zenit. Denna mobilklocka är utformad för att erbjuda både föräldrar och barn en kombination av trygghet och stil.

Avancerad teknik för ökad trygghet

safekid zenit klocka för barn egenskaper

Zenit är utrustad med GPS-spårning och en skarp OLED-skärm, vilket gör det möjligt för föräldrar att övervaka sina barns plats i realtid. Genom att sätta upp säkerhetszoner får föräldrar omedelbara aviseringar om barnet lämnar dessa områden. Utan funktioner för sociala medier främjar Zenit barnens aktivitet och säkerhet.

En annan viktig funktion är möjligheten för barn att ringa och svara på samtal direkt från klockan, vilket ger både frihet och trygghet i vardagen.

Elegant och anpassningsbar design

safekid zenit smartklocka för barna

Med sitt stilrena utseende och utbytbara armband i svart och rosa, är Zenit en attraktiv accessoar som enkelt kan anpassas efter barnets personliga stil. Designen gör att klockan smidigt passar in i alla situationer, från skolan till fritidsaktiviteter.

Ett viktigt verktyg för föräldrar

safekid zenit smartklocka för barna

Fredrik Pilegård, VD för Safekid, uttrycker sin entusiasm över lanseringen: “Vi är glada över att kunna erbjuda Zenit till svenska familjer. Med sina avancerade funktioner och stilrena design är Zenit perfekt för barn i alla åldrar, och vi är övertygade om att den kommer att förändra hur föräldrar upplever trygghet och säkerhet för sina barn.”

Zenit är kompatibel med Safekids egen app, vilket ger ytterligare funktioner och enkel hantering direkt från föräldrarnas smartphones. Appen är kostnadsfri och tillgänglig för alla användare.

Om Safekid

safekid zenit klocka

Safekid är en ledande leverantör av säkerhetsteknik för barn, inklusive GPS-klockor, aktivitetsarmband och personliga säkerhetslarm. Med höga betyg och en uppskattad svensk support, strävar Safekid efter att erbjuda innovativa och pålitliga produkter som hjälper till att hålla barn säkra i en alltmer uppkopplad värld.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Lagerhaus firar kärleken med “I LOVE YOU” – En kollektion för Alla Hjärtans Dag
Lagerhaus har lanserat sin nya kollektion inför alla hjärtans dag. Med en...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *