Golden Concept x BLVCK – Kombination av svensk lyx och parisisk elegans

Golden Concept x BLVCK - Kombination av svensk lyx och parisisk elegans

I ett nytt spännande samarbete har Golden Concept, det svenska företaget som är känt för sina lyxiga Apple Watch-fodral, gått samman med BLVCK Paris, ett varumärke som är känt för sina lyxiga livsstilskläder och accessoarer i “All Black”. Detta banbrytande samarbete förenar den parisiska stilens elegans med den svenska designens raffinerade elegans och sätter en ny standard inom high-end tech fashion.

Detaljer om produktlanseringen Golden Concept x BLVCK

Detaljer om produktlanseringen Golden Concept x BLVCK

Den exklusiva kollektionen finns nu tillgänglig för köp på både Blvck.com och GoldenConcept.com. Detta partnerskap visar upp två av Golden Concepts mest populära produkter, omgjorda i en elegant, helsvart estetik som är unik för BLVCK Paris.

Dessa limiterade produkter är designade för att passa Apple Watch-storlekar på 45 mm och 49 mm, och sammanför det bästa från båda varumärkena i en fantastisk fusion av stil och hantverk.

Golden Concept x BLVCK

De förvandlade klockorna framhäver den noggranna uppmärksamhet på detaljer och kvalitet som båda varumärkena är kända för. Genom att kombinera Golden Concepts lyxiga design med BLVCK Paris monokromatiska signaturstil erbjuder detta samarbete en oöverträffad lyxupplevelse för Apple Watch-entusiaster.

De omgjorda klockorna kostar 899 USD och 1299 USD, vilket återspeglar det förstklassiga hantverket och den exklusiva karaktären hos denna kollektion.

Puia Shamsossadati, CEO och Creative Director för Golden Concept, uttrycker sin entusiasm inför samarbetet:

“Vi är superglada över detta samarbete med det utsökta varumärket BLVCK Paris. Min passion har alltid legat i design- och skapandeprocessen och att inleda detta tillsammans med Julian och hans team har varit en riktig njutning. Vi hoppas att kunderna kommer att älska den lika mycket som vi gör.”

Även Julian O’hayon, grundare och VD för BLVCK Paris, har kommenterat samarbetet:

“På BLVCK Paris är vi glada över att samarbeta med Golden Concept. Båda varumärkena har en djup uppskattning för estetik och lyx, vilket gör detta samarbete till en naturlig matchning. Vår gemensamma vision är att skapa design som är både elegant och modern och som erbjuder något verkligt speciellt för våra kunder.”

More from Benny Sjölind
TV som konst – Samsungs The Frame förvandlar TV:n till ett konstnärligt mästerverk
Under de senaste åren har Samsung omdefinierat begreppet TV med sin innovativa...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *