Världens lyxigaste TV som även omformas till skulptur – pris på drygt 1,8 miljoner kronor

världens lyxigaste tv 2022

Lyx-TV-märket C SEED har nu lanserat Next Level TV i tre storlekar: C SEED N1 165, 137 och 103 tums TV:n omformar inredningen och förändrar medieupplevelsen genom att kombinera avancerad teknik med avantgardistisk stil i en gigantisk vikbar skärm av slående skulpturell kvalitet. Frågan är om inte detta är världens lyxigaste TV i alla kategorier.

Det är en minimalistisk skulptur, ett kinetiskt konstverk: N1 är till en början osynlig, men plötsligt växer den sig enorm, reser sig upp, vecklar ut sin 4K MicroLED-skärm och lägger sig på en metallbas av tidlös elegans.

Världens lyxigaste TV – Konstverk och TV i ett

världens lyxigaste tv konstverk

TV:n C SEED N1 är verkligen ett objekt av unik förfining och en perfekt balanserad matchning för både klassiska och moderna inredningsmiljöer. Med sitt minimalistiska golvstativ ger den intrycket av ett skulpturalt element i ett stycke som återspeglar samtida arkitektonisk känslighet. Med sin skärm som kan rotera 180 grader till vänster och höger roterar den smidigt till alla betraktelsesituationer.

När den inte används viks den diskret tillbaka till sin bas, ett fantastiskt kinetiskt konstverk.

Läs mer: TV:n som konstverk

lyxigaste tv i världen

Genom att bearbeta N1 av aluminium från flygindustrin uppnår C SEED ett oöverträffat förhållande mellan styvhet och vikt, med stora fördelar för vikningens kinetik och bildkvalitet.

Vi verkar i den övre delen av den avancerade marknaden. Många av våra kunder samlar på konst, alla uppskattar den senaste medietekniken och alla kräver en visuell kvalitet som överensstämmer med en mycket raffinerad inredning, oavsett om den är klassisk, modern eller helt avantgardistisk. C SEED är stolt över att kunna erbjuda allt detta i en helt unik produkt som ökar värdet på lyxiga bostadsområden, förklarar C SEED:s vd Alexander Swatek.

Läs också: TV:n som ser ut som en tavla

lyx tv 2022

C SEED N1 har 4K MicroLED-teknik och stöd för HDR10+. Dess speciella fysiska ytbeläggning på skärmen bidrar till att producera de mest äkta svarta färgerna och otroligt livfulla färger med praktiskt taget ingen bländning.

C SEED:s patenterade Adaptive Gap Calibration gör att gränserna mellan skärmpanelerna försvinner för att ge en perfekt sömlös visuell upplevelse. N1 har ett integrerat högtalarsystem (dubbla bredbandshögtalare på 100 watt) som hjälper till att skapa en uppslukande audiovisuell upplevelse.

lyxigaste tv i världen 2022

Med N1 fortsätter C SEED smidigt ett arv som började med den prisbelönta TV:n C SEED 201 från Porsche Design Studio. C SEED har byggt på ett decenniums erfarenhet av att utforma och tillverka lyxiga TV-apparater för avancerade inomhus-, utomhus- och marina tillämpningar och har återigen skapat det kompromisslöst bästa inom design, teknik och teknik.

C SEED N1 TV, som konstrueras och tillverkas i Österrike, finns i tre storlekar i titan matt metallicfärg: 165, 137 och 103 tum skärmdiagonal. Med den nya N1 “allt-i-ett”-lösningen behövs ingen installation. 

Priserna börjar från 180 000,00 EUR, vilket är nästan 1,9 miljoner kronor enligt dagens kurs.

Världens dyraste utomhus-TV och Yacht-TV

C SEED erbjuder också utomhus-TV:n och TV:n för yachter i samma serie och med olika dimensioner. Bästa TV:n för utomhusbruk behöver speciella egenskaper för att man skall kunna se på dem i solljus och de behöver också ha bra skydd mot vädrets makter.

Detta är något som C Seed också tagit fasta på när man konstruerad dessa TV:n. Förutom att de har utmärkt väderbeständighet och tål temperatursvängningar, så har de också perfekt synbarhet oavsett om du tittar på dem rakt i solljus.

Här är några bilder på C Seeds Yacht-TV:n, som även de är något utöver det vanliga.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Här är mest köpta och sålda aktier och fonder i Sverige just nu
I oktober, en månad som bar prägeln av både en nedslagen börs...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *