Nätbutikerna med bästa Black Week-erbjudanden på hemelektronik 2023

bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023

Nu börjar den, en av årets stora höjdpunkter för alla som letar efter rea på hemelektronik! Idag den 17:e november är det många webbutiker som kör igång med sina Black Week-erbjudanden 2023 – en händelse som kulminerar med Black Friday som i Sverige är fredagen den 25 november 2023. Här är nätbutikerna med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023.

Nätbutikerna med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023

Om du letar efter nätbutiker med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023 rekommenderar vi att du tar en koll på listan nedan. De har valts ut inte minst för att de var och en skiljer sig från mängden genom sitt unika utbud – och såklart har utmärkta erbjudanden under sin Black Week som nu startar. Här är våra favoriter:

Webhallen – Otroligt utbud av kategorier och märken

bästa black week erbjudanden på hemelektronik 2023

Oavsett om du letar efter en ny TV eller julklappar i form av Gamingutrustning eller spel är Webhallen en av de bästa nätbutikerna online. Om några dagar startar Black Week hos Webhallen där du utlovas något alldeles extra detta år.

Eftersom det är Samsung, Philips och LEGO som står som sponsorer för deras Black Week kan vi med säkerhet förvänta oss reapriser på allt från TV:n till Sound Bars och hemmabio-utrustning.

Vi har redan tidigare tipsat om bra TV-apparater att satsa på 2023 och bland annat Philips har flera modeller som rekommenderats av experter.

Även mobilprojektorer och mobiler med bra kamera är värda att hålla koll på under Webhallens Black Week.

En sak som vi speciellt gillar med Webhallens sajt är deras välutbyggda system för kommentarer och rating av produkterna. Det är något som förenklar köpprocessen avsevärt för den som letar efter bästa möjliga produkter på deras sida.

Fördelar med Webhallen:

 • Enormt utbud av märken inom hemelektronik
 • Bra Gamingutrustning och spel
 • Bra system för rating och kommentarer på produkter

HiFi Klubben – Bästa utbud av högklassiga högtalare på Black Week 2023

Bästa black week erbjudanden på hemelektronik 2023

HiFi Klubben har länge varit en av våra favoriter vid jakten på bästa märken för högtalare och skivspelare. En annan bra sak med sajten är deras oerhört snyggt designade sida och deras utmärkta recensioner och guider. Det är sällan man hittar något liknande hos andra sajter inom hemelektronik.

Från 17 oktober och fram till Black Days ger HiFi Klubben sina medlemmar Black Days prisgaranti på alla varor köpta på HiFi Klubben. Denna prisgaranti innebär att mellanskillnaden tillbaka om du har köpt en vara på HiFi Klubben som de sänker priset på under Black Days.

Fördelar med HiFi Klubben:

 • Bästa utbud av högkvalitativa musikanläggningar
 • Snyggaste design på hemsidan
 • Utmärkta guider

Komplett.se – Oerhört brett utbud på hemelektronik

bästa black week erbjudanden dyson

Komplett.se är en sajt som utmärker sig även utanför Black Week och Black Friday med sina prisvärda produkter. Utbudet är enormt och för dig som söker Dyson dammsugare är Komplett.se en av få svenska aktörer online som erbjuder dessa.

Detta är en av de sajter som sticker ut med de bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023. Inte minst tack vare mängden produkter till nedsatt pris.

Fördelar med Komplett.se:

 • Enormt utbud av produkter
 • Bra utbud av Dyson dammsugare
 • Bra priser även utanför Black Week

Dustinhome.se – Bra rea på spelskärmar

bästa black week erbjudanden 2023

Hos Dustinhome utmärker sig framförallt erbjudandena på spelskärmar och spelkonsoler såhär långt. Om du inte tidigare besökt sajten kan vi också rekommendera någon av deras utmärkta guider för inköp av hemelektronik.

Fördelar med Dustinhome:

 • Bra guider
 • Enkel navigation
 • Bra rea på spelskärmar och mobiler

Proshop.se – Många alternativa märken inom hemelektronik

bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023

En annan nätbutik med väldigt bra Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023 är Proshop.se. Deras Black Week kör även den igång snart november och här hittar du också en stor mängd av märken inom hemelektronik.

Det är inte endast tomma ord, utan de urskiljer sig verkligen i utbudet. Du hittar nämligen märken inom hemelektronik som är svåra att hitta på andra nätbutiker. Här kan bland annat nämnas den projektor som blev vald till bästa UST-projektor 2023 i tävlingen EISA Awards, XGIMI AURA, och Philips GoPix 1 som blev vald till bästa projektor för mobila enheter i samma tävling.

Med andra ord är Proshop.se en nätbutik att hålla koll på för prylnörden inom hemelektronik. Black Week är även ett utmärkt tillfälle att handla produkterna till nedsatta priser. Vi kan också tipsa om pizzaugnen Ooni Koda 16 som väntas bli en storsäljare bland julklappar för män 2023 och som just nu är på rabatterat pris hos Proshop.se.

Fördelar med Proshop.se:

 • Många annorlunda och högkvalitativa märken inom hemelektronik
 • Bra tillgänglighet på modeller
 • Bra priser

Kjell & Company – Bästa Black Week erbjudanden 2023 för dig som letar efter energismart hemelektronik

bästa trådlösa hörlurar 2023

Även Kjell & Company är en av de nätbutiker med bästa Black Week erbjudanden för hemelektronik 2023. Deras Black Week börjar fredagen den 18:e november specifikt för medlemmar.

Det som särskiljer Kjell & Company från de flesta andra nätbutiker med hemelektronik är deras fina utbud av solcellsladdare, powerbanks och andra energibesparande produkter. Faktum är att dessa produkter är rätt svåra att hitta på nätet trots deras popularitet inför julen 2023.

Om du letar efter bästa alternativ till iPods Pro kan vi också tipsa om Jabra Elite 5 som nyligen kommit in hos Kjell & Company. Dessa hörlurar har många av de fördelar som du hittar hos iPods Pro, som aktiv brusreducering och utmärkt ljudkvalitet, men till förmånligare pris.

Kjell & Company har också ett utmärkt utbud av prisvärda elbilsladdare. För dig som vill spara på el genom smart hemelektronik är detta en utmärkt nätbutik!

Fördelar med Kjell & Company:

 • Många energismarta produkter
 • Brett utbud av hemelektronik
 • Många märken du inte hittar på andra nätbutiker
More from Benny Sjölind
Nu kommer nya Samsung AI TV till Sverige – Här är alla de fantastiska egenskaperna!
Föreställ dig en värld där tekniken berikar varje ögonblick och gör det...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *