Bästa projektor för mobilen 2023 – Kolla produkten som vunnit priser både för design och funktion

bästa projektor för mobil 2023

Vilken är bästa projektor för mobilen just nu? Om vi kollar på antalet utmärkelser som produkter fått under året finns det en kandidat framför alla andra. Här är bästa projektor för mobilen 2023.

Numera använder de flesta mobilen till det mesta. Det är ett klart konstaterat faktum att allt fler använder mobilen i allt från shopping till att läsa nyheter. Även för att streama filmer och serier är mobilen flitigt i användning. Men hur gör du om du vill kolla på film tillsammans med dina vänner? Då är det i de flesta fall TV:n som gäller.

Men inte nödvändigtvis. I dagens läge finns även fullgoda alternativ i form av en projektorer för mobilen. Dessa är numera så utvecklade att de ger utmärkt bildkvalitet. Detta är också ett utmärkt tips för de som är på resande fot och vill kolla in kommande fotbolls-VM via telefonen.

Läs mer: Bästa UST-projektor

Bästa projektor för mobilen 2023

bästa projektor för mobilen 2022

När man kollar på antalet utmärkelser som produkten vunnit under 2022 är det rätt enkelt att utse årets bästa projektor för mobilen 2023.

Philips GoPix 1 lanserades som världens smalaste projektor i fickformat under våren 2022 och tilldelades kort därefter två designpriser. Både iF Design Award och Red Dot Award är två världens mest prestigefyllda designpriser och Philips GoPix 1 lyckades kamma hem båda dessa priser för sin utmärkta produktdesign.

Frågan är dock om inte det mest värdefulla priset är det som produkten erhåll senare under hösten. Då vann Philips GoPix 1 nämligen pris som bästa produkt i EISA Award 2022-2023 i kategorin Mobile Projector. Med andra ord tog produkten hem i princip alla de priser som är värda att vinna under sitt första år på marknaden.

Ultralätt och elegant

bästa mobilprojektor 2022

Vid en första anblick kanske du inte ens inser att Philips GoPrix 1 är en projektor. I det ultralätta och bärbara chassit på 18 mm finns DLP-baserad optik och en LED-ljuskälla som kan skapa bilder på upp till 190 cm.

Den här mobila projektorn är utformad för att kunna anslutas till smartphones, surfplattor och bärbara datorer, oavsett operativsystem. Det inbyggda batteriet stöder två timmars videouppspelning, tillsammans med skarpt ljud från ett internt högtalarsystem.

Bildinställningen underlättas av ett taktilt fokuseringshjul och automatisk keystone-korrigering, medan ett medföljande stativ uppmuntrar visningssessioner i alla miljöer. GoPix 1 levereras även med en fjärrkontroll och mini-HDMI- och USB-C-kablar och är en utmärkt lösning för dem som behöver en stor bild på språng.

Förstklassig LED-projektor i fickformat

bästa bärbara projektor för mobilen 2022

Philips GoPix 1 är en förstklassig, bärbar och ultrasmal DLP LED-projektor i fickformat som ger upp till 75″ underhållning oavsett plats. Det inbyggda batteriet har dessutom en powerbank-kompatibilitet som ger sann bärbarhet.

Du kan också använda USB-C-laddningen med vilken PD-laddare som helst, så du behöver inte ta med dig extra laddningar i väskan. GoPix 1 är endast 18 mm (0,71 tum), kort och gott, världens i dagsläget mest eleganta, tunnaste och ljusstarkaste projektor.

projektor för mobil

Philips GoPix 1 levereras också med fjärrkontroll, stativ, USB-C-video och HDMI-kablar.

Andra populära projektorer för mobilen 2023

Här är några andra populära projektorer för mobilen 2023:

Kodak RODPJS75

bästa mini projektor 2023

Kodak RODPJS75 är en annan populär miniprojektor på marknaden. Den har en avancerad DLP-optisk motor för överlägsen LED-ljusstyrka, exceptionell färgnoggrannhet och 1080p HD-bildkvalitet.

Detta är den minsta och lättaste DLP-projektorn i världen och glider bekvämt ner i din handväska, portfölj eller bakficka. Du kan använda HDMI för att ansluta till Apple iOS iPhone, iPad och Android-telefoner surfplattor och enheter.

Viewsonic M1+

bästa bärbara miniprojektor 2023

LED-projektorn Viewsonic M1+ är en annan populära miniprojektor på marknaden. Den har en upplösning på 854 x 480 pixlar (WVGA), 300 lumen och kontrast på 120 000:1. Bäst av allt är ändå att den har ett Harman/Kardon ljudsystem. Nackdelen är att den drivs av AAA-batterier, där många av de mest moderna produkterna på marknaden kan laddas via USB.

Written By
More from Redaktionen
Bästa nya barnvagn i lyxklassen 2023
Letar efter det allra bästa som finns på marknaden för barnvagnar? Då...
Read More