Ooni presenterar Koda 2 Max: Deras största gasdrivna pizzaugn någonsin

Ooni presenterar Koda 2 Max: Deras största gasdrivna pizzaugn någonsin

Ooni Pizza Ovens, pionjären på marknaden för pizzaugnar för hemmabruk, har lanserat en banbrytande 24-tums pizzaugn. Koda 2 Max har ett toppmodernt gassystem som gör det möjligt för användarna att tillaga flera pizzor, inklusive 20-tums NYC-pizzor, och olika rätter samtidigt. Ugnen är utformad för att passa hela familjen och erbjuder zonmatlagning för kontinuerlig bakning sida vid sida och ett digitalt termometernav med smartphone-anslutning.

Funktioner hos Ooni Koda 2 Max

Koda 2 Max är Ooni’s största och mest anpassningsbara ugn hittills. Med en 24-tums matlagningsyta i cordierite når den temperaturer upp till 500 °C (950 °F). Denna mångsidiga ugn kan hantera en 20-tums pizza i New York-stil, två 12-tums pizzor eller tre 10-tums pizzor samtidigt.

Ooni Koda 2 Max pizzaugn

Den tjocka 20 mm cordierite-ytan håller värmen längre, vilket optimerar bränsleeffektiviteten. Koda 2 Max finns i både propan och naturgasversioner och är ett bevis på Ooni’s engagemang för kulinarisk innovation.

Läs också: Bästa vedeldade pizzaugnar

Avancerad G2 gas-teknik

Oonis team av designers och ingenjörer investerade över 8 000 timmar i att utveckla Koda 2 Maxs G2 Gas Technology. Denna teknik säkerställer jämn värmefördelning för perfekta pizzor med en vändning och minskad uppvärmningstid mellan tillagningarna. Ugnen har två kraftfulla gasbrännare som styrs oberoende av varandra och som möjliggör matlagning i två zoner.

Detta gör att användarna kan tillaga olika pizzastilar eller helt olika rätter samtidigt, t.ex. långkoka en deep-dish-pizza på ena sidan medan de gräddar en NY-paj på den andra, eller steka lax medan de flamlagar kebab.

Förbättrad användarupplevelse

Koda 2 Max är utrustad med ett frontmonterat digitalt temperaturnav som ger lufttemperaturavläsningar från båda sidor av ugnen. Denna funktion säkerställer exakta tillagningstider för lansering av pizzor. Dessutom ger två digitala matprober intern temperaturavläsning för kött, vilket garanterar perfekta rostningsresultat.

Anslutningsmöjligheter och smarta funktioner

För första gången kan användare fjärrövervaka ugnens temperatur med hjälp av den nya funktionen Ooni Connect™ i Ooni-appen. Genom att synkronisera ugnen med appen får användarna tillgång till matlagningsmeddelanden i realtid, temperaturspårning, produktuppdateringar och användbara tips.

Appen förbättrar den övergripande matlagningsupplevelsen och gör det enklare än någonsin att uppnå perfekta resultat.

Koda 2 Max, Ooni’s senaste innovation, kan förbeställas från och med den 28 maj. Med sina avancerade funktioner och mångsidiga tillagningsegenskaper lovar Koda 2 Max att revolutionera pizzabakning i hemmet.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
AI-teknik färdigställde musikalbum på 24-timmar – Se dokumentären här!
I en anmärkningsvärd fusion av teknik och kreativitet har East Oakland hiphop-artisten...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *