Nu finns Nespressos senaste lansering Vertuo Creatista till specialpris

Nespresso Vertuo creatista rea maj 2024

En kaffemaskin är en populär studentpresent och nu finns ett utmärkt tillfälle att fynda bland det bästa av det bästa när Nespressos nyaste espressomaskin Vertuo Creatista finns till specialpris på Bagaren och Kocken.

Nespressos välkända och uppskattade kaffemaskin, Creatista, uppdaterades i september ifjol för att fungera med Vertuo-systemet. Denna utveckling möjliggör användning av de större Vertuo-kapslarna, vilket utvidgar möjligheterna till att brygga allt från en liten espresso till en hel kanna kaffe med endast ett knapptryck.

Barista-standard hemma

Nespresso Vertuo creatista rea maj 2024

Sedan Creatistas introduktion har den möjliggjort för kaffeälskare att enkelt skapa både expertbryggt kaffe och perfekt skummad mjölk med samma maskin, likt en professionell barista.

Med lanseringen av Vertuo Creatista utökades dessa möjligheter tack vare ett kapselsystem som läser av en streckkod på varje kapsel för att anpassa bryggningen. Detta säkerställer en konstant hög kvalitet på kaffet vid varje tillfälle.

Läs också: Nya Vertuo Lattissima kaffemaskin

Nespresso Vertuo creatista rea maj 2024

Med Vertuo Creatista kombinerar man det bästa från Nespressos beprövade Creatista-maskin med Vertuos innovativa kapselsystem. Resultatet är en mångsidig kaffemaskin som erbjuder en oändlig palett av kaffeupplevelser för alla hemmabaristor.

Vertuo Creatista kan brygga sex olika storlekar på kaffedrycker, från en enkel espresso till en stor kanna. Maskinens integrerade mjölkskummare tillåter användaren att justera både konsistensen och temperaturen på mjölkskummet, vilket är perfekt för att skapa lattekonst.

Hållbarhet och design

Nespresso Vertuo creatista rea maj 2024

Creatista Vertuo-modellen är inte bara mångsidig i funktion, utan även i design. Den erbjuds i fyra olika färger—Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel, och Sea Salt—alla med en grund av elegant krom.

Förutom dess estetiska tilltalande, är Nespressos kapslar gjorda av aluminium, vilket inte bara skyddar kaffets färskhet utan också gör dem lättåtervunna. Konsumenter kan enkelt återvinna sina kapslar på någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer.

Nespresso Vertuo Creatista nu till specialpris – Spara upp till 1500 kronor på Nespresso

Nespresso Vertuo creatista rea maj 2024

Hos Bagaren och Kocken får du nu rabatt på Vertuo-serien från Nespresso. Du får även Nespresso kaffekapslar till ett värde av 250 kr när du lägger en Nespresso 
kaffebeställning tillsammans med maskinregistreringen hos Nespresso.

Summan på din kaffebeställning behöver överstiga minst 250 kr för att du ska kunna nyttja erbjudandet. Erbjudandet gäller mellan kampanjperioden 6/5-2/6 2024. 

More from Benny Sjölind
LG Display demonstrerar transparenta OLED-skärmar på CES 2022
LG Display, världens ledande innovatör av skärmteknik presenterar sina nya transparenta OLED-lösningar...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *