Nya Vertuo Lattissima – kaffemaskin med integrerat mjölksystem

nya Vertuo Lattissima

Nespresso fortsätter att tänja på gränserna för hemmabryggt kaffe och lanserar nu Vertuo Lattissima, en kaffemaskin utrustad med ett integrerat mjölksystem. Denna tillkomst till Vertuo-serien erbjuder användarna en hel palett av smakmöjligheter, allt från en rik och stark espresso till en fyllig kanna morgonkaffe, med möjlighet att välja exakt hur mycket mjölkskum de önskar.

Vertuo Lattissima är konstruerad med fokus på bekvämlighet och personliga preferenser, vilket gör att alla kan brygga sin perfekta kopp. För de som älskar mjukheten av en Cappuccino eller intensiteten av en Latte Macchiato, är det bara att trycka på den förinställda receptknappen. För dem som vill experimentera med mjölk och kaffemängden, är detta också möjligt med ett enkelt knapptryck.

“Nya Vertuo Lattissima tillåter alla att anpassa sitt kaffedrickande efter sin egen smak, oavsett om det innefattar mjölk eller inte”, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager för Nespresso. “Det är vår önskan att varje kopp kaffe ska bli bästa möjliga upplevelse för användaren, och detta är ett stort steg i rätt riktning.”

nya Vertuo Lattissima

Vertuo Lattissima har en elegant och tidlös design, tillgänglig i svart och vitt med valmöjligheter för matt eller blank yta, vilket gör att den passar smidigt in i alla kök.

Bortom dess sofistikerade estetik, ligger maskinens verkliga förtjusning i dess teknologi. Varje Nespressokapsel är utrustad med en streckkod, vilket gör att maskinen kan anpassa olika parametrar som infusionstid, koppstorlek, vattentemperatur, flödeshastighet och rotationshastighet för att brygga en optimal kopp kaffe.

Denna teknik gör det möjligt för Vertuo Lattissima att brygga sex olika koppstorlekar, från en 40 ml Espresso till en 535 ml hel kanna.

Kaffemaskinen kan köpas för 4 899 SEK på Nespresso Boutiques, på Nespressos officiella hemsida och hos utvalda återförsäljare.

Som ett företag engagerat i hållbarhet är Nespressokapslarna gjorda av aluminium, vilket inte bara hjälper till att bevara kvaliteten på kaffet, utan också är oändligt återvinningsbart. Konsumenterna kan enkelt återvinna kapslarna, komplett med kaffesump, på närmaste metallåtervinningsstation eller i en Nespresso Boutique.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Bose presenterar nya Bose Ultra Open Earbuds – En kombination av klart ljud och miljömedvetenhet
Bose har officiellt lanserat sin senaste innovation inom ljudteknik – Bose Ultra...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *